Ο Άρης νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου της Γ’ Εθνικής στη θεσσαλική πόλη στο τελευταίο του φιλικό πριν την έναρξη της Σούπερ Λίγκας και έδειξε πως είναι πανέτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα και το ματς με τη Λαμία.

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν, το ματς δεν προσέφερε και το καλύτερο θέαμα. Ο Άρης χρησιμοποίησε αρκετούς αναπληρωματικούς και παίκτες από την Κ20 και σκόραρε με τον Διαμαντόπουλο στο 53’, ύστερα από ασίστ του Μιλούνοβιτς.


Ολυμπιακός Βόλου (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σάββας, Μπουτζίκος, Λεάντρο, Οικονομόπουλος, Ρόκας, Σερτζίνιο, Ναζίμ, Σαχινίδης, Ευθυμιάδης, Ζγκούρι

Επαιξαν και οι: Κανάβος, Σκοπελίτης, Κόλα, Παλιούρας, Φλίγκος, Νόνης, Λώττας, Κωνσταντίνου, Πάτσης, Παπαϊωάννου, Παπουτσογιαννόπουλος, Ζάχος, Μαργαρίτης

Άρης (Πάκο Ερέρα): Αναγνωστόπουλος (46΄Καντιμοίρης), Κωνσταντινίδης, Μπαγκαλιάνης, Σταμπουλίδης, Μενέντεθ (88΄Μπακουτσής), Ιντζόγλου, Παυλίδης, Κολάσο, Μιλούνοβιτς, Ναζλίδης (62΄Μπουλγκουρίδης), Κλεμέντε (46΄Διαμαντόπουλος)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πειθαρχική δίωξη της ΕΠΟ στην ΠΑΕ Άρης

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει πλέον βρει διαφορετικά μοτίβα και φτάνει στις νίκες»

Το νέο, κορυφαίο app της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι το μέλλον της ψηφιακής εμπειρίας των φιλάθλων!

Δεσύλλας: «Η σημασία της παρουσίας του Αλαφούζου στη σημερινή προπόνηση - Ο Ραστόντερ έχει ήδη 4 γκολ»

Άμεση επιστροφή στη δουλειά και προετοιμασία για την ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό

Στο προπονητικό του Παναθηναϊκού ο Αλαφούζος, είχε συνομιλίες με Νίστρουπ, Κοτσόλη και παίκτες

Τσανάκας: «Πάλι σοβαρός ο Ολυμπιακός, νικάει και από… συνήθεια - Είχε το θράσος που χρειάζεται ο Τουφάκης»

Κετσετζόγλου: «Βλέπω μια αυταρέσκεια στην ΑΕΚ φέτος - Θα έρθουν και άλλες… φάπες με τέτοια νοοτροπία»

Άρης: Συναγερμός για Μπρούμα – Φόβοι για θλάση, δύσκολα προλαβαίνει τον Λεβαδειακό

Μπανζά: Τρία στα τρία και γκολ με το «καλημέρα» ως βασικός στον ΠΑΟΚ

TAGS: Άρης