Ο Ατρόμητος νίκησε τον Αστέρα 1-0 στην Τρίπολη σε φιλικό ματς και ολοκλήρωσε θετικά τη φετινή σεζόν, με τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο Ντιγκινί στο 27’ με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, ενώ οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη είχαν δοκάρι με τον Τσιλιανίδη.

Ο Γκορμπούνοφ δέχτηκε ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο σε σύγκρουση με τον Γκοντό, του προκλήθηκε αιμάτωμα και αντικαταστάθηκε.


ΑΤΡΟΜΤΟΣ: Γκορμπούνοφ (40’ Θεοδωράκης), Κοντοές, Κατράνης, Ζησόπουλος, Μπάγκα, Νάτσος, Ούμπιντες, Ντάουντα, Ντιγκινί, Κιβρακίδης, Τόνσο. Έπαιξαν στην επανάληψη και οι: Κυριακίδης, Λε Ταλέκ, Βασιλείου Λούι, Αντόνιο, Φιλίπ.

Η σύνθεση του Αστέρα: Αθανασιάδης, Άσεν, Γιαννούλης, Καλτσάς, Ζουμά, Τριανταφυλλόπουλος, Τσουκαλάς, Γκοντό, Στανισάβλεβιτς Τσιλιανίδης, Μπαρμπόσα. Έπαιξαν και οι: Τσιφτσής, Κυριακόπουλος, Ευαγγέλου, Μανιάς, Ιωαννίδης, Κώτσιρας, Τσιώλης, Κοντογιαννόπουλος, Μακροστέργιος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξεχωρίζει το θερμό χειροκρότημα στον Παβλένκα: Η παρακάμερα από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Να δει και το… δάσος και όχι μόνο το δέντρο η ΑΕΚ - Κακή η νοοτροπία εκτός έδρας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός προσπαθεί πολύ να το αλλάξει»

Μπίλιτς: «Παίζει εξαιρετικά και είναι υπεύθυνος ο Μάγερ - Μου αρέσουν παίκτες όπως ο Γιάκιτς»

ΠΑΟΚ: Δεν πάνε στις αποστολές των εθνικών τους ομάδων Μπάμπα και Άλι

Ένας φίλος απ' τα παλιά στο Κορωπί: Με... Ζιλμπέρτο Σίλβα η προπόνηση του Παναθηναικού!

Δεσύλλας: «Προσπαθεί συνεχώς με τον τρόπο του ο Παναθηναϊκός – Η συσπείρωση και ο χαρακτήρας νικητή»

Ο Γιούρκας βρέθηκε στον Βοτανικό και ανυπομονεί να δει έτοιμο το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Τσορμπατζόγλου: «Νίκη απαραίτητη που φέρνει ηρεμία στον ΠΑΟΚ - Ο Γιάκιτς μάλλον θα είναι ο βασικός στα χαφ με Ζαφείρη»

Κετσετζόγλου: «Έδειξε πάλι έλλειψη συγκέντρωσης η ΑΕΚ-Πέναλτι και στον Γιόβιτς αλλά και στο χέρι»