Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς άφησε αιχμές πως οι διαιτητές είναι ελαστικοί στη δυνατή άμυνα του Ολυμπιακού σε μια δήλωση που θα συζητηθεί εν όψει της συνάντησης των δύο ομάδων την Πέμπτη στη Βιτόρια για τη δεύτερη αγωνιστική του Top 16.

«Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό κάθε φορά στο τέλος είσαι εξαντλημένος, σωματικά και ψυχολογικά, είτε κερδίσεις, είτε χάσεις, γιατί ως αντίπαλος απαιτεί πολλή ενέργεια για να τον αντιμετωπίσεις και είναι πολύ σκληρός σαν ομάδα. Με τον τρόπο που αμύνονται περισσότερο προσαρμόζονται οι διαιτητές στο παιχνίδι τους παρά εκείνοι στα κριτήρια των διαιτητών», τόνισε ο Κροάτης τεχνικός.

«Έχουν έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού από τις περισσότερες ομάδες και παίζουν έτσι για χρόνια, ενώ έχουν πολλές παρουσίες σε Final Four κατακτώντας και το τρόπαιο. Έχουν αλλάξει αρκετοί παίκτες στην ομάδα τους, αλλά πάντα βρίσκουν τις λύσεις και προσθέτουν νέα πρόσωπα με τα χαρακτηριστικά που τους ταιριάζουν και δεν αλλοιώνεται η φυσιογνωμία τους. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κάνει πολλές αλλαγές στη διάρκεια των αγώνων και διαθέτει βάθος στην ομάδα του», πρόσθεσε.

«Για μας αποτελεί πλεονέκτημα ότι παίζουμε στην ‘καυτή’ έδρα μας, αλλά πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο, γιατί πρόκειται για ομάδα του υψηλότερου επιπέδου κι έχει συνηθίσει να παίζει σε τέτοια παιχνίδια. Αρχίσαμε με μια σημαντική νίκη στο Κάουνας, αλλά είμαστε ακόμη στην εκκίνηση ενός πολύ δύσκολου ομίλου και γνωρίζουμε καλά την ποιότητα των αντιπάλων μας. Δεν κοιτάζουμε τίποτα περισσότερο από τη δική μας ομάδα και το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας, δεν μας απασχολούν τα άλλα αποτελέσματα. Αν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι, θα κάνουμε λάθος», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζέρβας: «Πολύ δύσκολη η αποστολή του Ολυμπιακού στο Κάουνας-Τι πρέπει να κάνει με Βαλαντσιούνας»

Ζάλγκιρις-Ολυμπιακός: Στο Κάουνας για το 2/2 στην Ευρωλίγκα οι «ερυθρόλευκοι»

EuroLeague: Η πρώτη «διαβολοβδομάδα» αρχίζει με ντέρμπι και μεγάλες αναμετρήσεις

Ναβάρο: «Βρισκόμαστε μπροστά σε διαφορετικές καταστάσεις και πρέπει να μάθουμε να τις διαχειριζόμαστε»

Πενιαρόγια: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την Παρί – Δύσκολα θα παίξει ο Λοβέρν»

«Πολύ δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό»: Το σχόλιο Ζέρβα από την προπόνηση των «ερυθρόλευκων» στο Κάουνας

Μίλερ-ΜακΙντάιρ και Εντζάι δοκίμασαν παραδοσιακά ελληνικά πιάτα σε βίντεο που δημοσίευσε η Ευρωλίγκα

Νέο σύστημα ορισμού διαιτητών στην Euroleague με τη χρήση AI

Μετά από τη Μακάμπι, και η Χάποελ Τελ Αβίβ αιτήθηκε να δώσει τα εντός έδρας παιχνίδια της στην Κύπρο

Μασιούλις: «Δύσκολο να περιορίσεις τον Ολυμπιακό-Δεν θα βλέπω τον Σακίλ, αλλά την ομάδα μου»