Κάθε άλλο παρά ήσυχος είναι ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς εν όψει των αναμετρήσεων της Λαμποράλ Κούτσα με τον Παναθηναϊκό, που αρχίζουν την Τετάρτη στη Βιτόρια. Ο Κροάτης προπονητής τόνισε πως αν η έδρα συνιστά πλεονέκτημα για την ομάδα του πρέπει να φανεί στο γήπεδο, ενώ εξήρε την ποιότητα των «πράσινων» και επιβεβαίωσε την απουσία του Φαμπιάν Κοζέρ, σε πρώτη φάση από το πρώτο ματς.

«Θέλουμε πολύ να πάμε στο Final Four. Είναι μια ευκαιρία που πολλοί παίκτες δεν έχουν στην καριέρα τους. Δεν ήμασταν στα φαβορί να φτάσουμε τόσο μακριά και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία. Έχουμε πλεονέκτημα έδρας, αλλά αυτό θα πρέπει να αποδειχτεί στο γήπεδο. Πάντα η έδρα είναι ένας σημαντικός παράγοντας στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και είναι δύσκολο να κερδίσεις εκτός, αλλά θα δούμε τι θα γίνει», ανέφερε ο «Πέρας» προσθέτοντας πως «... ο Κοζέρ δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, σε πρώτη φάση στον αγώνα της Τετάρτης».

Όσο για τον αντίπαλο; «Ο Παναθηναϊκός έχει ένα ρόστερ ικανό όχι μόνο να φτάσει στο Βερολίνο, αλλά και να κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Είναι μια ομάδα που πετυχαίνει πολλούς πόντους μετά από πιεστική άμυνα και κλεψίματα βγαίνοντας στον αιφνιδιασμό. Θα πρέπει, συνεπώς, να κυκλοφορήσουμε σωστά την μπάλα, να αποφύγουμε τα λάθη και να έχουμε καλές επιστροφές», είπε.

Aναφερόμενος στη βελτίωση του Παναθηναϊκού στην πορεία της σεζόν, τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός είχε ήδη καλή ομάδα και πήρε και τρεις Αμερικανούς, που τον ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο. Ο Γουίλιαμς είναι ο πρώτος τους σκόρερ. Μετά από αυτές τις προσθήκες έχουν τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Έχουν αθλητικούς παίκτες, δύο έξυπνους γκαρντ όπως ο Καλάθης και ο Διαμαντίδης, αλλά αν αρχίσουμε να μιλάμε για τους παίκτες τους δεν θα σταματήσουμε ποτέ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εντυπωσιακός Λόνι Γουόκερ: 'Εκλεψε και κάρφωσε εντυπωσιακά στο καλάθι της Παρτίζαν!

Εκκωφαντικές αποδοκιμασίες στο ημίχρονο από τους οπαδούς της Παρτίζαν για το -15 από τη Μακάμπι!

Πάρκερ και Τζόουνς αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους οπαδούς της Παρτίζαν πριν από το ματς με τη Μακάμπι

Κλέψιμο στην επαναφορά και τρίποντο: Το πρώτο καλάθι του Πέιν με τη φανέλα της Παρτίζαν

Ακέλε: «Κλειδί η άμυνα και η συγκέντρωση απέναντι στον Ολυμπιακό»

«Ανυπομονησία για το ντεμπούτο του Μόρις»: Το σχόλιο Ζέρβα πριν την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Μπολόνια

Βίρτους Μπολόνια-Ολυμπιακός: Εορταστική αποστολή στην Ιταλία για τους «ερυθρόλευκους»

Ιβάνοβιτς: «Κορυφαία ομάδα με έμπειρους παίκτες ο Ολυμπιακός»

Χολ: «Πρέπει να παίξουμε σκληρά για 40 λεπτά, "κλειδί" να περιορίσουμε τον Έντουαρντς»

Μαζί με τον Ολυμπιακό στην Μπολόνια ο Γιώργος Αγγελόπουλος