Ενθουσιασμένος από την πρώτη του συμμετοχή σε ντέρμπι «αιωνίων» και αισιόδοξος πως η δουλειά που γίνεται στον Παναθηναϊκό θα αρχίσει να βγαίνει περισσότερο στο γήπεδο δήλωσε ο Χουάν Χοσέ Περέα στην «Πράσινη». Ο 19χρονος φορ τόνισε πως μπορεί να συνεργαστεί καλά με τον Φεντερίκο Μακέντα στην επίθεση της ομάδας.

Αναλυτικά, ο Κολομβιανός άσος μίλησε για:

-το πώς έζησε το πρώτο του ντέρμπι: «Δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Ένα τέτοιο clasico είναι πάντα μεγάλο παιχνίδι και μου αρέσουν πολύ αυτοί οι αγώνες. Ελπίζω στο επόμενο να είμαστε εμείς οι νικητές. Δουλεύουμε σκληρά, το ίδιο κάνω κι εγώ και πιστεύω πως στη συνέχεια θα έχουμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο».

-το πάθος που βγάζει στο γήπεδο: «Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου προσπαθούμε για το καλύτερο, ο καθένας που μπαίνει στο γήπεδο δίνει το 100% και όχι μόνο εγώ. Προσωπικά προσπάθησα να κάνω ό,τι μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα».

-την συνεργασία του με τον Μακέντα: «Ο Κίκο είναι φοβερός παίκτης, παίζουμε πολύ καλά μαζί στην επίθεση».

-το αν νιώθει πίεση: «Όλοι είναι άψογοι επαγγελματίες. Αισθανόμαστε πίεση, αλλά όχι όπως το εννοείτε εσείς. Η πίεση που έχουμε είναι δημιουργική, να δουλέψουμε περισσότερο, να γίνουμε καλύτεροι και αυτό είναι το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube