Πολύ καλύτερο πρόσωπο από αυτό του πρώτου προημιτελικού απέναντι στην ΑΕΚ θα πρέπει να παρουσιάσει ο Ολυμπιακός στον επαναληπτικό στο ΟΑΚΑ, όπως δήλωσε ο Βίτορ Περέιρα μετά το 1-1 στο Φάληρο. Ο Πορτογάλος προπονητής είχε αρκετά παράπονα από την εικόνα των «ερυθρόλευκων».

«Το σημερινό παιχνίδι μάς βοήθησε να καταλάβουμε πολλά για την ομάδα μας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν η ομάδα που περιμέναμε, στο δεύτερο βελτιωθήκαμε, αλλά δεν φτάσαμε στο επίπεδο που θέλαμε. Απέναντί μας είχαμε μια καλή ομάδα. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας, θα θέλαμε να είχαμε κάνει πολύ περισσότερα πράγματα και ξέρουμε πλέον πως στη ρεβάνς θα πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας για να πάρουμε την πρόκριση», τόνισε ο Βίτορ Περέιρα.

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν έκανε άλλες δηλώσεις και αποχώρησε χωρίς να δεχτεί ερωτήσεις λόγω της απαγόρευσης δηλώσεων που υπάρχει από πλευράς Ολυμπιακού στον OTE TV για τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!