Απόλυτα δικαιωμένος και συγκινημένος εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο Περέιρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ, τονίζοντας πως η ομάδα χρειάστηκε να περάσει δύσκολες στιγμές και να κάνει μεγάλες θυσίες για να φτάσει στην κορυφή.

Ο Αργεντινός μέσος στάθηκε αρχικά στη δυσκολία του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, υπογραμμίζοντας πως οι μεγάλες επιτυχίες απαιτούν χαρακτήρα και αντοχή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος, πολύ χαρούμενος. Η αλήθεια είναι πως ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, έπρεπε να υποφέρουμε, αλλά όταν θέλεις να πετύχεις κάτι σημαντικό πρέπει να υποφέρεις κι εμείς τα καταφέραμε.

Από την αρχή της σεζόν στόχος ήταν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, το δεύτερο δεν το καταφέραμε. Είμαστε όμως πολύ χαρούμενοι που πήραμε το πρωτάθλημα, δεν είναι εύκολο να το πετύχεις και γι’ αυτό η χαρά μας είναι μεγάλη. Πάντα είχαμε στο μυαλό μας αυτή τη σκέψη, θέλαμε μέρα με τη μέρα να πετύχουμε τους στόχους μας, όλοι δούλεψαν πολύ σκληρά, όλοι είμαστε πολύ ενωμένοι και είναι μια πολύ χαρούμενη στιγμή για μένα.

Το πρωτάθλημα αυτό σημαίνει πολλά και για μένα, δεν μπορεί μια ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα αν δεν κάνεις θυσίες. Σε καμία χώρα δεν είναι εύκολο να πάρεις το πρωτάθλημα, ήρθα με αυτό το στόχο, πέρσι δεν τα καταφέραμε αλλά φέτος δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και το πετύχαμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπαδόπουλος: «Η επιμονή και η υπομονή μας έδωσε το παιχνίδι - Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για το Κύπελλο»

Κόντης: «Δεν είμαι χθεσινός, βλέπω συμπεριφορές-Ό,τι και να γινόταν, θα χάναμε»

Τα highlights από το διπλό του Άρη μέσα στο Πανθεσσαλικό

Ρόουζ: «Δείξαμε αντίδραση-Δεμένος με Άρη, αλλά δεν ξέρω αν θα μείνω τη νέα σεζόν»

Γρηγορίου: «Δύσκολο να διατηρηθεί το κίνητρο σε τέτοια ματς, αλλά τα παιδιά προσπαθούν»

Μυθική ανατροπή του Λεβαδειακού με τρία γκολ κόντρα στον ΟΦΗ μετά το 90'!

Βαθμολογία Playoffs 5-8: Ο Λεβαδειακός διατηρήθηκε στο +3 από τον Άρη, μία στροφή πριν από το φινάλε

Δίνει συνέχεια στο σερί του ο αναγεννημένος Άρης, περνώντας και από το Πανθεσσαλικό

Απίστευτο: Εξεταζόταν για περίπου 10 λεπτά γκολ του Λεβαδειακού που ακυρώθηκε στο ματς με τον ΟΦΗ

Με τετράδα στην άμυνα, Σβιντέρσκι και Τετέι η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό

TAGS: A.E.K.