Στον Ατρόμητο, αλλά και στον... Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Βίτορ Περέιρα στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στους Περιστεριώτες.

Ο Πορτογάλος εξήγησε ότι ήξερε πολύ καλά τους «κυανόλευκους» ενώ σε ερώτηση για τον Μιλιβόγεβιτς τόνισε ότι θα ήθελε όχι μόνο αυτόν, αλλά τη μισή ομάδα του Ολυμπιακού:

Αναλυτικά:

«Στοχεύω σε σύντομους στόχους και ο στόχος σήμερα ήταν να μπούμε στους ομίλους του Europa League και τώρα είναι να βρεθούμε στις δύο πρώτες ομάδες στην Ευρώπη. Τώρα κοιτάω το πρωτάθλημα. Κοιτάω την πορεία βήμα-βήμα. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει σήμερα. Από σήμερα θα αρχίσω να σκέφτομαι το ματς με την Αντάλιασπορ. Γνωρίζω πολύ καλά τον πρόεδρό μου και είναι άνθρωπος με μεγάλα οράματα. Θέλουμε να σκεφτόμαστε πάντα τη νίκη και κανένα άλλο αποτέλεσμα. Πρέπει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη προς τον εαυτό μας πρώτα για να κάνουμε τα επόμενα βήματα. Δεν σκέφτομαι με τίποτα την ήττα.

Παίξαμε έναν αγώνα με έναν αντίπαλο που τον ήξερα πάρα πολύ καλά και που είναι πάρα πολύ καλός στην αντεπίθεση. Σήμερα δεν θυμάμαι να έκανε καμία ευκαιρία και οι όποιες επιθέσεις του ήταν σαν «σπινθήρας. Δεν ήταν ο αγώνας τόσο εύκολος όσο νομίζαμε, αλλά οι παίκτες μου με την απόδοσή του τον έκαναν πιο εύκολο. Το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα».


Σε ερώτηση για το αν η Φενέρ θέλει τον Μιλιβόγεβιτς ανέφερε:

«Θα ήθελα να φέρω στη Φενέρ όχι μόνο τον Μιλιβόγεβιτς, αλλά τη μισή ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube