Μεταξύ άλλων ο πορτογάλος έκανε ειδική αναφορά στον τραυματία Γιάννη Μανιάτη και τον γενικό αρχηγό της ομάδας

«Φαίνεται εύκολος τίτλος αυτός σε όσους δεν ήταν εδώ και δεν δούλεψαν για αυτόν. Θέλω να μιλήσω σήμερα για τον Μανιάτη να θυμηθούμε την απουσία του. Αφιερώνουμε τον τίτλο στον αρχηγό μας, στους παίκτες της ομάδας, τον πρόεδρό μας γιατί δίνει τη ζωή του για τον σύλλογο, στον Μίτσελ, τον Κούλη (Δουρέκα) ο οποίος θέλει διαρκώς να προσφέρει στον σύλλογο που αγαπά, τους συνεργάτες μου και όλους στην ομάδα γιατί όλοι δουλεύουν πολύ για αυτή», ανέφερε ο πορτογάλος και συνέχισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί κατακτήσαμε τον τίτλο με 13 πόντους διαφορά, ήμαστε η καλύτερη ομάδα, έχουμε τους καλύτερους παίκτες. Αφιερώνω τον τίτλο στους οπαδούς μας. Μου είχαν μιλήσει για αυτούς πριν έρθω. Είναι πάντα μαζί μας και ζουν για την ομάδα. Μένει όμως ένας ακόμη τίτλος», υποστήριξε ο Περέιρα.

Στην ερώτηση για το ποιο ματς θα ήθελε να ξαναδώσει απάντησε…

«Στη ζωή μυ έχω μάθει να δουλεύω. Ο Θεός είναι μαζί μου αλλά με έχει υποχρεώσει να δουλεύω. Κάθε εμπόδιο λοιπόν το βλέπω ως αφορμή για να δουλεύω περισσότερο. Δουλεύω για την ομάδα μου τη ζωή μου, την οικογένειά μου. Την οικογένειά μου που την έχω παραμελήσει και δυστυχώς αυτό το χρονικό διάστημα την έχω παραμελήσει. Θέλω να ευχαριαστήσω την οικογένειά μου για την υπομονή που έχει δείξει».

Τέλος ο Περέιρα δεν θέλησε να απαντήσει σε ερώτηση που του έγινε για τον λόγο που έκανε αλλαγή τον Μπενίτες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άρης: Το ξεκάθαρο μήνυμα Γρηγορίου στους παίκτες για θέση στην ενδεκάδα

ΠΑΟΚ: Τεστ με Λεβαδειακό στη διακοπή και αντίστροφη μέτρηση για Ντεσπόντοφ

Ολυμπιακός: Η απαίτηση Αλγκουαθίλ από τα χαφ, η δουλειά του Μπέιλι και τα μεταγραφικά δεδομένα

Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Καλαμάτας: «Με διαβεβαίωσαν ότι τον Νοέμβριο θα είμαστε σε κατάσταση να αγωνιστούμε στη έδρα μας»

Εκτός προπόνησης Μορόν, Καντεβέρε στον Άρη

Τσορμπατζόγλου: «Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη ο ΠΑΟΚ - Ο Κώστογλου είναι ένας ένας μικρός Ζίβκοβιτς»

Δεσύλλας: «Λείπουν 14 διεθνείς, αλλά ο Νίστρουπ έχει αρκετούς βασικούς για δουλειά»

Τσακίρης: «Προλαβαίνει την επιστροφή ο Ρότα, ερωτηματικό ο Στρακόσα - Δύσκολο να βρεθούν έξτρα εισιτήρια για Λονδίνο»

Τσανάκας: «Οι νέοι που έχουν ξεχωρίσει και αυτοί από τους οποίους περιμένει περισσότερα ο Ολυμπιακός»

Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου: «Το γήπεδο είναι έτοιμο»