Με ανθρώπινες ζωές έπαιξαν οι άγνωστοι βάνδαλοι που έκαναν επιδρομή στους… κρουνούς της Πυροσβεστικής σε μια περιοχή της Κάτω Αχαΐας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά μια ενδεχόμενη πυρκαγιά!

Όπως διαπιστώθηκε, τουλάχιστον πέντε πυροσβεστικοί κρουνοί υπέστησαν τόσο μεγάλες φθορές, ώστε να μην είναι λειτουργικοί. Οι βανδαλισμοί ξεκίνησαν την 1η Μαρτίου και ο τελευταίος έγινε την περασμένη Τετάρτη. Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για «έργο» του ίδιου δράστη που βρήκε επικίνδυνο «παιχνίδι».

Έρευνες για τον εντοπισμό του βάνδαλου δράστη διενεργούν τόσο το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, όσο και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, οι οποίοι σχημάτισαν δικογραφία για διακεκριμένες φθορές σε βάρος αγνώστων.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αυτοκίνητο κάηκε στη νέα Παραλιακή - Πού διεκόπη η κυκλοφορία

Οι αγρότες ανοίγουν λωρίδες κυκλοφορίας για τους εκδρομείς - Θέμα ασφάλειας εγείρει η ΕΛΑΣ

Δημογλίδου: «Στη Θεσσαλία με δυσκολία περνάει όχημα έκτακτης ανάγκης, πώς θα απεγκλωβίσουμε οδηγούς;»

Κόκκινες μπογιές στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης στο Ηράκλειο

Οι πρώτες καθολικές αυξήσεις σε 2,6 εκατ. συνταξιούχους μετά από 10 χρόνια - 1,3 δισ. το συνολικό κόστος ενίσχυσης

Θεσσαλονίκη: 9 προσαγωγές για την επίθεση με μολότοφ σε περιπολικό πίσω από το Τουρκικό Προξενείο

Νεκρός ο συνδημιουργός του Call of Duty, Βινς Ζαμπέλα - Βίντεο από το τρομακτικό δυστύχημα με Ferrari

Ωράριο Χριστουγέννων: Πώς θα λειτουργήσουν εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ και λαϊκές

Πού αναμένονται σήμερα βροχές και καταιγίδες - Έως τους 18 βαθμούς η θερμοκρασία

Έρχονται αυξήσεις έως 200 ευρώ τον μήνα για μισθωτούς από 1ης Ιανουαρίου