Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα κι ένα του κομμάτι εκεί θα ανήκει πάντα. Με τη μαγειρική ανακατεύτηκε τυχαία. Αρχικά δεν υπήρχε τέτοιο πλάνο στη ζωή του Περικλή. Η μόνη αναφορά που είχε για την κουζίνα είναι πως οι γονείς του δούλευαν στην εστίαση και τον τουρισμό στον τομέα του σέρβις και πως στον ίδιο άρεσε κάπως να βλέπει τους μάγειρες να δουλεύουν στις μεγάλες κουζίνες. Μεγαλώνοντας δούλεψε κι ίδιος σε ξενοδοχεία για τα πρώτα χαρτζιλίκια, περνώντας από όλα τα πόστα: σέρβις, πισίνα, κουζίνα, όμως εκείνη την εποχή – στα είκοσί του- το μόνο που ήθελε ήταν να φύγει από το νησί. Έτσι κι έγινε, έφυγε για να σπουδάσει τελικά μάγειρας. Δείτε αναλυτικά εδώ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube