Το θέμα της επιστροφής του Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό πρόκειται να κλείσει σύντομα. Όπως αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα Πράσινη, για άλλες 48 ώρες, δηλαδή, μέχρι και την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, μέχρι τότε φέρονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού να έχουν διάθεση να περιμένουν τον ελληνοαμερικανό άσο να δώσει την τελική του απάντηση στην πρόταση που έχει από την ελληνική ομάδα.

Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι οι πιθανότητες επιστροφής του στους πράσινους είναι πολλές, ειδικά από την στιγμή που πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ δεν έχει στα χέρια του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ποιος θα κέρδιζε;»: Η ερώτηση του Γιαννακόπουλου στον Ομπράντοβιτς για το παρελθόν και το παρόν του Παναθηναϊκού!

Μαρίνκοβιτς: «Τιμή μας που συμμετέχουμε - Θα κάνουμε καλά παιχνίδια»

Φοτού: «Τιμή μου που η ομάδα μου αποτελεί μέρος του τουρνουά»

Σλούκας: «Ευεργέτης και οραματιστής της Παναθηναϊκής ιδέας ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Πενιαρόγια: «Αυτό το τουρνουά είναι το σημαντικότερο της προετοιμασίας»

Περσίδης: «Ο ΠΑΟΚ θα τιμήσει τη μνήμη ενός εμβληματικού παράγοντα - Να δούμε σε τι βαθμό ετοιμότητας βρισκόμαστε»

Γιαννακόπουλος: «Με 7 αστέρια δεν υπάρχει πίεση, είμαστε ήδη νικητές - Παύλος και Θανάσης βλέπουν από ψηλά»

Ομπράντοβιτς: «Αν έβλεπε τον Παναθηναϊκό σήμερα, ο Παύλος θα ήταν πολύ χαρούμενος - Ήταν σαν πατέρας για εμένα»

Τρινκιέρι: «Πριν από έξι μήνες θα λέγαμε τρελό όποιον έλεγε ότι θα ερχόμασταν εδώ»

Live Streaming: Παρακολουθήστε τη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος»