Μόνο λόγους για να χαμογελά είχε ο Δημήτρης Πρίφτης στην τελευταία προπόνηση του Άρη ενόψει του προημιτελικού του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση κόντρα στην «Ένωση» και έτσι ο Έλληνας κόουτς θα τους έχει όλους στη διάθεσή του στο ντέρμπι της Τετάρτης (7/10) που θα γίνει στο «Nick Galis Hall».

Για το πολύ σπουδαίο αυτό παιχνίδι μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης, ο Τζέικ Κοέν: «Μας περιμένει ένα μεγάλο παιχνίδι, που θα κρίνει έναν από τους στόχους της φετινής σεζόν. Όλοι ανυπομονούμε για αυτόν τον αγώνα και θέλουμε τη νίκη για να προχωρήσουμε στο θεσμό του Κυπέλλου. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό επίπεδο και θα παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, με ποιότητα στο ρόστερ της και είμαστε έτοιμοι για πολύ σκληρή μάχη. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και μένει να παρουσιάσουμε στο παρκέ αυτά που κάναμε στις προπονήσεις».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Μία γροθιά, μία ομάδα»: Η ομιλία των οπαδών του Παναθηναϊκού στους παίκτες μετά τη νίκη επί της Καρδίτσας!

Καλαϊτζάκης: «Ο τρόπος που παίζουμε μας προβληματίζει - ''Τελικός'' με Φενέρ και μετά πάμε για τον πρώτο τίτλο»

Παπανικολόπουλος: «Ξέρουμε ποιοι είμαστε και με ποιον αντίπαλο παίζαμε - Δεν ετοιμάζαμε την ομάδα για να χάσει, αλλά...»

Το πάρτι του Χολμς και ο τρομερός Καλαϊτζάκης: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καρδίτσς

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός, χαμός για παραμονή

Αταμάν: «Ελπίζουμε ότι ο Ναν θα μπει στην ομάδα μέχρι την Παρασκευή και ότι ο Σλούκας θα είναι έτοιμος»

Ξέσπασε, διέλυσε την Καρδίτσα και… φτιάχτηκε ενόψει Φενέρ ο Παναθηναϊκός

Στιγμή… Shaqtin' A Fool για τον Παναθηναϊκό στην Καρδίτσα, με έξι συνεχόμενα άστοχα σουτ κάτω από το καλάθι!

Ανησυχία στον Παναθηναϊκό: Διάστρεμμα ο Σαμοντούροφ, δεν έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Καρδίτσα

Άνετη νίκη κόντρα στον Παναθλητικό για τον Παναθηναϊκό, πριν από την κρίσιμη ρεβάνς με τη Μερσίν