Τουλάχιστον μέχρι τις 2 Μαΐου θα πρέπει να περιμένουν στην ΑΕΚ για να κάνουν την επίσημη «κρούση» στη Λέγκια Βαρσοβίας για την απόκτηση του Ρικάρντο Σα, όπως αναφέρεται στη «SportDay». Ο Πορτογάλος επιθετικός έχει υποχρεώσεις με την πολωνική ομάδα, η οποία αρχές του επόμενου μήνα έχει ένα πολύ σημαντικό ματς, τον τελικό του Κυπέλλου.

Οπότε έως τότε δεν είναι δυνατόν να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις σε τέτοια ζητήματα. Ναι μεν ο παίκτης δεν έχει καλές σχέσεις με τον προπονητή του, Χένινγκ Μπεργκ, ενώ δεν φαίνεται να περνάει καλά και στην Πολωνία, αλλά η ομάδα του δεν δείχνει διατεθειμένη να προχωρήσει τόσο πολύ σημαντικό θέμα.

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι διατεθειμένοι να δώσουν 500.000 ευρώ ή τουλάχιστον αυτό το ποσό θα ρίξουν στο τραπέζι αρχικά, όπως προέκυπτε από το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών και επιβεβαιώθηκε και από τα Μέσα της Πολωνίας χθες. Από την άλλη, η Λέγκια Βαρσοβίας τον αξιώνει τα διπλάσια χρήματα. Αν δεν γίνει όμως επίσημη κουβέντα δεν μπορεί να γίνει και εκτίμηση για το αν μπορεί να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ετοιμάζεται να κάνει νέο μεταγραφικό ταξίδι και θα περάσει από Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Βέλγιο. Μάλιστα, φαίνεται πως ο στόπερ που έχει ψηλά στη μεταγραφική του λίστα από ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, είναι παίκτης που αγωνίζεται στο Championnat.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι ευχές της Καλαμάτας σε Σεμπά: «Η υγεία κάθε αθλητή είναι πάνω από οποιονδήποτε αγώνα»

Βοσνιάδης: «Θα είμαστε μετρημένοι και σοβαροί - Μόλις κλειδώσει μαθηματικά, θα ελευθερωθούμε να το χαρούμε»

«Βράζει» για τη διαιτησία η Ελλάς Σύρου: «Επαναλαμβανόμενο μοτίβο που δεν μπορεί πλέον να αγνοηθεί»

Βήμα ανόδου για Καλαμάτα, μέσω Ολυμπιακού Β, και… παραμονής για Athens Kallithea!

Γκολ… ανόδου ο Μιράντα, πανηγυρισμοί στις κερκίδες της Καλαμάτας για το ΟΣΦΠ Β-Πανιώνιος!

Στα… σχοινιά ο Πανιώνιος, 2-0 ο ΟΣΦΠ Β με Τανούλη

Ο Κουτσίδης σκόραρε με το στήθος για το 1-0 του ΟΣΦΠ Β - Έχασε πέναλτι ο Πανιώνιος!

Μεγάλη ανησυχία για Σεμπά: Αποχώρησε με ασθενοφόρο από το ματς με Καλαμάτα!

Οι φίλοι του Ηρακλή έστησαν ξέφρενο πάρτι αποθέωσης στην αποστολή για την άνοδο!

Το πάρτι στα αποδυτήρια του Ηρακλή για την άνοδο και το «είναι τρελός ο πρόεδρος» για τον Μονεμβασιώτη!

TAGS: A.E.K.