Στο… μπλοκάκι των ανθρώπων της ΑΕΚ βρίσκεται το όνομα του Σρνταν Σπιριντόνοβιτς.

Η Ένωση δείχνει αρκετά δραστήρια στο μεταγραφικό κομμάτι τις τελευταίες ημέρες, με το θέμα του χαφ να παραμένει σε πρώτο πλάνο. Ωστόσο, αναμένεται να κάνει κίνηση και για την απόκτηση ενός εξτρέμ, που θα πλαισιώσει Μπογέ, Μάνταλο, Αλμπάνη και Γιαννιώτα.

Μια περίπτωση που απασχολεί από την ελληνική αγορά είναι -σύμφωνα με τη «Live Sport»- του Αυστριακού άσου του Πανιώνιου, που πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις φέτος (και πέρυσι). Οι «κιτρινόμαυροι» παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεση, γνωρίζοντας ότι πρόσφατα πέρασαν κρίση οι σχέσεις του 25χρονου ποδοσφαιριστή με τους «κυανέρυθρους» και είχε «παίξει» το ενδεχόμενο να κάνει προσφυγή ο Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος είχε γραφτεί πριν λίγους μήνες και για τον Ολυμπιακό.

Το συμβόλαιό του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης λήγει το 2020 και για να τον πάρει η Ένωση θα πρέπει να τα βρει με τον Πανιώνιο, εφόσον τελικά δεν κινηθεί νομικά ο Αυστριακός ώστε να μείνει ελεύθερος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»

TAGS: A.E.K.