Το πρώτο σημαντικό παιχνίδι της νέας σεζόν για τον Ολυμπιακό έμελλε να είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι»… κουβαλούν μία τιμωρία από τους περσινούς τελικούς της Α1 με τους «πράσινους», με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη αναμέτρηση στο ΣΕΦ να είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι ακόμη οριστικό, καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης και έτσι βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης του ΑΣΕΑΔ, αφού υπάρχει η πιθανότητα να μειωθεί η ποινή τους και έτσι να έχουν τη στήριξη των οπαδών τους.

Από ‘κει και πέρα, οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν την προετοιμασία τους, στο ΣΕΦ, με μία διπλή προπόνηση την Παρασκευή (26/8), όπου σε εκείνη που έγινε το πρωί έδωσε το «παρών» ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Βγαίνουν σήμερα (11/6) τα εισιτήρια του πέμπτου τελικού

Το φύλλο αγώνα του τέταρτου τελικού: «Γυναίκα φίλαθλος τράβηξε το μανίκι διαιτητή»

Mήτογλου: «Καταθέσαμε ψυχή, βγάλαμε εγωισμό, δείξαμε πόσο το θέλουμε»

Γουόκαπ: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τρομερή ενέργεια και σκληράδα - Δεν νιώθω κουρασμένος»

Σορτς: «Όλοι γνωρίζουν το βάρος της φανέλας του Παναθηναϊκού - Έχουμε ακόμα πολλά να δώσουμε»

Αταμάν: «Θέλω να ξαναδώ τα φάουλ του Ναν - Ελπίζω να δούμε δίκαιο παιχνίδι, πρέπει να κερδίσει η ομάδα που το αξίζει»

«Ολυμπιακός χωρίς φρεσκάρισμα - Παναθηναϊκός με ψυχή μέχρι τέλους»: Το σχόλιο Ρομπόλη-Πετρίδη από το Telekom Center!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο Game 4

Τολιόπουλος: «Δείξαμε χαρακτήρα - Πάντα έτσι θέλουμε να παίζουμε»

Αταμάν: «Δεν τους αφήσαμε να πάρουν το πρωτάθλημα στην έδρα μας - Αφιερωμένη η νίκη στον Παύλο»