Στην αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης για το πρώτο ματς του Super Cup Ισπανίας απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης (Τρίτη 19/8) θα συμπεριληφθεί ο Άνχελ Ντι Μαρία.

Ο Κάρλο Αντσελότι, με δηλώσεις σχετικά με το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ξεκαθάρισε πως ο παίκτης δεν τον έχει ενημερώσει για το εάν θέλει να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της «βασίλισσας». Ο τεχνικός των «μερένχες» ξεκαθάρισε πως η υπόθεση του Αργεντινού θα παραμένει ανοιχτή μέχρι το φινάλε των μεταγραφών.

«Δεν ξέρω τι έχει αποφασίσει ο Ντι Μαρία. Αλλά προπονείται κανονικά και θα μπορεί να μας βοηθήσει για το αυριανό ματς. Μέχρι τις 31 Αυγούστου θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και έπειτα όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει», είπε χαρακτηριστικά ο Αντσελότι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκη-δήλωση με μεγάλη ανατροπή για την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στην έδρα της Βιγιαρεάλ!

Πάρτι της Μπιλμπάο στο δεύτερο ημίχρονο, υποχρέωσε την Ατλέτικο σε ήττα με τριάρα

Στον πάγκο ο Άλβαρες για την αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Αθλέτικ Μπιλμπάο

Μουρίνιο: «Συγχαρητήρια στην Μπέτις, έπαιξε για την ισοπαλία και… κέρδισε το λαχείο»

Με το περιβραχιόνιο στο αριστερό μπράτσο: Στους αρχηγούς της Μπαρτσελόνα φέτος ο Λαμίν Γιαμάλ

Mουρίνιο: «Δεν ξέρω πώς χάσαμε, κάναμε μεγάλο παιχνίδι - Οι παίκτες μας ήταν αφελείς και αυτοί της Μπέτις έξυπνοι»

Έκανε την πρώτη ζημιά στη Ρεάλ η ηρωική Μπέτις με μυθικό Βάγιες!

Επιστρέφει στην αποστολή της Ατλέτικο ο Άλβαρες - Σιμεόνε: «Η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες και ο Χουλιάν τώρα έχει μία»

La Liga-4η αγωνιστική: Απαιτητικές εκτός έδρας αποστολές για Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Ατλέτικο

Στείρα ισοπαλία στο Σαν Σεμπαστιάν