Οι φίλοι της ομάδας χάρηκαν με την νίκη επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και μεγάλωσε το ενδιαφέρον να δουν από κοντά τις προσπάθειες των παικτών του Γιάννη Μαντζουράκη κόντρα στους Ηπειρώτες.

Η ανακοίνωση

«Το εκδοτήριο θα ανοίξει στις 15:30 και θα κλείσει στις 20:00 (δηλαδή στο ημίχρονο του αγώνα). Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ για την θύρα 29 και 40 ευρώ για τις θέσεις των VIP.

Εισιτήρια του παιγνιδιού διατίθενται και από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων ΑΕΛ Καλλονής, στην Σπύρου Δοντά 10- στάση μετρό ΦΙΞ, τηλ. 210 9242492, κιν. 6937095210 κ. Καλογήρου.

Οι φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από το εκδοτήριο της Θ12 (βρίσκεται προς την πλευρά της Κηφισίας), από τις 15:30-20:00 του Σαββάτου. Η είσοδός τους θα γίνει από την θύρα 11 και η τιμή των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τελεσίγραφο της ΑΕΚ σε Κόστιτς λένε οι Σέρβοι: «Περιμένει απάντηση τις επόμενες 24 ώρες»

Χαμός στην ανοιχτή προπόνηση του Παναιτωλικού, αποκαλυπτήρια για το άγαλμα του Τιτόρμου

Νέο υπερσύγχρονο πούλμαν για τον Παναθηναϊκό - Τι απεικονίζεται σε αυτό!

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ο Ράφα Μιρ!

Παγκάκης: «Το σημείο που θα κρίνει τη μεταγραφή του Λιβάι στον Παναθηναϊκό - Γι' αυτό τον θέλει ο Νίστρουπ»

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2030 ο Τομ Λουσέ

Τζαλίδης: «Η μεγάλη διαφορά της ΑΕΚ σε σχέση με πέρσι - Περίμενα περισσότερα από αυτούς τους παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Αναμονή για Μικελμπρενσίς – Δεν έχει κάνει ακόμα την τελευταία του κίνηση για Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ»

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Βιτάλις: Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με την Γκιόρ!

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε από τη Νις η μεταγραφή του Λουσέ - «Καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του»