Δεδομένη είναι η επιθυμία της ΑΕΚ αλλά και των οπαδών της ο Σέρχιο Αραούχο να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Η υπόθεση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού εξ’ αρχής ήταν δύσκολη, όμως τα πράγματα φαίνεται πως γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, η Λας Πάλμας – στην οποία και ανήκει ο 25χρονος άσος – ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή πως τον περιμένει στην προετοιμασία της επόμενης σεζόν.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσιάζεται αποφασισμένος να κρατήσει για άλλον έναν χρόνο τον παίκτη, με το κόστος του δανεισμού του να ξεπερνάει το 1,5 εκατ. ευρώ.

Στην «Ένωση» θέλουν το θέμα του Αραούχο να κλείσει το συντομότερο δυνατόν, καθώς θέλουν να τον έχουν στη διάθεσή τους στους πρώτους αγώνες για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»

TAGS: A.E.K.