Καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί τα τελευταία 24ώρα στην υπόθεση του Εζεκιέλ Πόνσε για την ΑΕΚ.

Η «Ένωση» έχει συμφωνήσει με τη Ρόμα για τον δανεισμό του Αργεντινού φορ, ο οποίος προβλέπει την πληρωμή του 50% του συμβολαίου του παίκτη που παίρνει κοντά στο 1,2 εκατ. ευρώ και ρήτρα ύψους πάνω από 6 εκατ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι.

Αυτή τη στιγμή οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθούν να επισπεύσουν την άφιξη του 22χρονου άσου, ο οποίος προφανώς περιμένει κάποια πρόταση από καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό.

Ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την μεταγραφή με τη μορφή δανεισμού του Πόνσε, ο οποίος όλα δείχνουν πως θα μεταβεί απευθείας στην Πολωνία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία για την επόμενη σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.