Νύχτα αγωνίας και ταλαιπωρία για τις αποστολές τριών ομάδων κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα. Οι ομάδες μπάσκετ της ΑΕΚ και του Φάρου, καθώς και αυτή ποδοσφαίρου του Ατρόμητου έζησαν μια μεταμεσονύκτια περιπέτεια κατά την επιστροφή στη βάση τους λόγω των θυελλωδών ανέμων.

Η πτήση τους είχε προγραμματιστεί για τις 23:45, αλλά τελικά αναχώρησε μια ώρα μετά. Φτάνοντας πάνω από τον εναέριο χώρο της Αθήνας το αεροσκάφος ήταν αδύνατο να προσγειωθεί με ασφάλεια λόγω των θυελλωδών ανέμων και έτσι επέστρεψε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έκαναν υπομονή και τελικά αναχώρησαν με νέα πτήση, που έφτασε με ασφάλεια στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, ενώ αντίθετα η αποστολή του Φάρου επέλεξε την ασφάλεια της μετακίνησης με τρένο από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και εκείνη του Ατρομήτου πήρε με πούλμαν το δρόμο της επιστροφής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετρίδης: «Σημαντικότατο ρόλο για Ομπράντοβιτς έπαιξε η μεθοδικότητα Γιαννακόπουλου - Ο ρόλος του Κοντού στην υπόθεση»

«Ο κόσμος αδημονεί, ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία γύρισε»: Το σχόλιο Πετρίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς

«Βοηθοί του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό οι Ισκιέρδο και Άντροϊτς»

Ντελίριο για την επιστροφή Ζοτς: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στο Telekom Center!

Η επιστροφή Ομπράντοβιτς… άρεσε σε Μοντέρο και Βαλαντσιούνας

Το συγκινητικό βίντεο του Παναθηναϊκού με τις… προφητικές δηλώσεις Γιαννακόπουλου για Ομπράντοβιτς

Το μεσημέρι της Δευτέρας η παρουσίαση του Ομπράντοβιτς από τον Παναθηναϊκό

Ηγεμονικό το συμβόλαιο του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό!

Τριετές το συμβόλαιο Ομπράντοβιτς - «Σαν να μην πέρασε μια μέρα», η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Είναι γεγονός: Ο Ομπράντοβιτς επέστρεψε στον Παναθηναϊκό - Η φωτογραφία με Γιαννακόπουλο