Από την ελληνική… αγορά θα είναι ο νέος παίκτης για τη θέση «4» στο Περιστέρι.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Λίνο Χρυσικόπουλο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, όπου αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια.

Το deal των δύο πλευρών θεωρείται σχεδόν «τελειωμένο» και το μόνο που απομένει η ανακοίνωση της ομάδας του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Φέτος, ο 29χρονος διεθνής φόργουορντ με τη φανέλα της «Ένωσης» είχε κατά μέσο όρο 8,3 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ στη Stoiximan Basket League, ενώ στο Basketball Champions League είχε αντίστοιχα 6,2 πόντους και 2,1 ριμπάουντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προπονήθηκε στο Αλεξάνδρειο με Σλούκα ο Παναθηναϊκός

Το αινιγματικό μήνυμα της Ερντέμ: «Σιωπώ, όμως ξέρω ακριβώς πότε να σας δώσω όλες τις απαντήσεις μου»

Ιτούνας για Ολυμπιακό: «Να μείνουμε πιστοί στις αρχές μας, ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο»

Ρομπόλης: «Το μαύρο σύννεφο πάνω από την ΑΕΚ, οι ομάδες που θα δυσκολέψουν τους μεγάλους και ο αήττητος ΠΑΟΚ»

Ζιάγκος: «Ήμασταν κακοί και δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Λυκογιάννης: «Κάναμε τη χειρότερη μας φετινή εμφάνιση, ήμασταν σε άλλο γήπεδο»

Τερζής: «Κάναμε προσέγγιση στα τρίποντα της Μυκόνου, είμαστε νέα ομάδα»

Φοβερές ατάκες Τρινκιέρι: «Υπήρχαν κροκόδειλοι και καρχαρίες στη ρακέτα - Έχω χρόνια να διαβάσω κάτι εκτός από βιβλία»

Λούκιτς: «Θα πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέφτη, δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Stoiximan GBL: Στην κορυφή ο απόλυτος ΠΑΟΚ, χαμός με πενταπλή ισοβαθμία στην τελευταία θέση!