Βγάζει φτερά για το Euro Cup το Περιστέρι! Η ομάδα του Κώστα Λούδη, κατάφερε να πετύχει τη δεύτερη της νίκη στα προκριματικά, επικρατώντας 14-13 της Τεράσα, με τον Θανάση Χρυσοσπάθη να σκοράρει επτά φορές και να αναδεικνύεται MVP. Τα «ρέστα» του θα παίξει το Περιστέρι την Κυριακή (24/9) στις 12:00 κόντρα στην οικοδέσποινα του θεσμού Πρίμορατς Κότορ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το σύνολο του Κώστα Λούδη, ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο το ματς καθώς βρέθηκε να προηγείται 3-0. Η συνέχεια ήταν ανάλογη με το Περιστέρι να φτάνει στο 4-1 αλλά την Τεράσα να αντιδρά ισοφαρίζοντας (4-4) στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου.

Στη δεύτερη περίοδο το Περιστέρι πήρε ξανά αέρα δύο τερμάτων με τον Καρούντζο και τον Χρυσοσπάθη (8-6), ενώ στο τρίτο οκτάλεπτο το συγκρότημα του Κώστα Λούδη, ανέβασε το δείκτη της διαφοράς στα τρία τέρματα (9-6). Οι Ισπανοί μείωσαν ξανά στο ένα γκολ (9-8), αλλά οι ψύχραιμοι παίκτες του Περιστερίου πήγαν στο τελευταίο οκτάλεπτο, με το σκορ στο 11-9.

Στην τελευταία και πιο κρίσιμη περίοδο, ο τρομερός Θανάσης Χρυσοσπάθης, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 13-10, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 13-12, αλλά ο Άγγελος Φώσκολος από το δεύτερο δοκάρι σε παίκτη παραπάνω έδωσε τη λύση ύστερα από ασίστ του Άτζιτς έκανε το 14-12. Ο ΓΣ Περιστερίου έβγαλε την τελευταία άμυνα και πήρε μια σπουδαία νίκη.


Οκτάλεπτα: 4-4, 4-2, 4-4, 2-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Άτζιτς 1, Τοράκης, Πρέκας, Μπεριστιάνος, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χ., Καρούντζος 2, Φώσκολος 4, Χρυσοσπάθης 7, Παπαδημητρίου, Μπιτσάκος Αν., Χόλαντ.

Περισσότερα σε λίγο...

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube