Οριστικά πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της τρίτης -και τελευταίας- του μεταγραφής για τον Ιανουάριο είναι ο Ατρόμητος, καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Αμπιόλα Ντάουντα.

Ο παίκτης ανήκει στη Φίτεσε, ωστόσο δεν υπολογίζεται και έχοντας λάβει μια παχυλή αποζημίωση από τον ολλανδικό σύλλογο, θα μείνει ελεύθερος και κατά πάσα πιθανότητα θα υπογράψει στους Περιστεριώτες.

Ο Νιγηριανός είναι ήδη στην Ελλάδα, αύριο θα περάσει από εργομετρικά κι αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Περιστεριώτες, πιθανότατα για 1,5 χρόνο.

Παύλος Κουστέρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φρενίτιδα από τους οπαδούς της ΑΕΚ: Sold out το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική!

Συνέχισε το ατομικό ο Γαλανόπουλος στον Άρη

Δεσύλλας: «Τα θετικά και τα αρνητικά του Παναθηναϊκού στην Τούμπα»

Τσανάκας: «Στον Ολυμπιακό πρέπει να σκεφτούν και να αποφασίσουν…»

Ντέμης: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο ακίνδυνο Ολυμπιακό με Μεντιλίμπαρ - Στήθηκε καταπληκτικά από τον Νίκολιτς η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει αλλοιώσει την εικόνα του εδώ και δυο μήνες - Κλονισμένη η πίστη των παικτών»

Τσακίρης: «Η ωριμότητα της ΑΕΚ, τα ''καλά'' του +5 και το πλεονέκτημα που… αγόρασε με το διπλό στο Φάληρο»

Αποφόρτιση στον Παναθηναϊκό μετά την ισοπαλία της Τούμπας - Ειδικό πρόγραμμα ο Πάλμερ-Μπράουν, θεραπεία και ο Κοντούρης!

Μπέος για Μπούση: «Δεν τοποθετήθηκε για το καταφανέστατο πέναλτι»

Τάισον: «Το να τα παρατήσουμε δεν ήταν ποτέ επιλογή μας»