Ύμνους για τον Δημήτρη Διαμαντίδη είπαν οι Στράτος Περπέρογλου και Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως το μπάσκετ θα είναι φτωχότερο χωρίς τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, ενώ από την πλευρά του ο κόουτς της Μπαρτσελόνα είπε πως κατά τη γνώμη του ο «3D» θα μπορούσε να συνεχίσει να αγωνίζεται.

«Του αξίζει όλο αυτό. Είναι ένας τεράστιος παίκτης και το μπάσκετ θα είναι πιο φτωχό χωρίς αυτόν. Ο Δημήτρης έκανε όλους τους συμπαίκτες του καλύτερους. Ήταν πάντα ήρεμος, ακόμα και στις κρίσεις της ομάδας. Ήταν μία ηγετική φυσιογνωμία», ήταν τα λόγια του Στράτου Περπέρογλου στην κάμερα της Nova.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε: «Έχει ένα αγωνιστικό τέλος όπως του αρμόζει. Ο Δημήτρης είχε πάντα έναν τρόπο να κάνει τις επιλογές του. Κατά τη γνώμη μου θα μπορούσε να συνεχίσει, αλλά πήρε μία προσωπική επιλογή, την οποία πρέπει να σεβαστούμε. Τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση, όπως και κάθε άνθρωπος που ξέρει μπάσκετ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»

Αιχμηρός Τρινκιέρι: «Φανταστείτε πώς θα νιώθατε αν συνεχώς διαβάζατε ότι η εταιρεία σας ψάχνει κάποιον για τη θέση σας»!

Λούκιτς: «Δεν μπορείς να παίζεις στο πρώτο μέρος σαν τον Τζέισον Κιντ και στο δεύτερο σαν παίκτης τρίτης κατηγορίας»!

Γιαπλές: «Παιχνίδι που δεν αντέχει σε κριτική, ανησυχητική εικόνα - Μόνο από... AI τέτοιο πρόγραμμα»!

Χάτζινς: «Αν παραμείνουμε ενωμένοι, θα έχουμε ένα καλό μέλλον μέχρι να επιστρέψει ο Τζέντι»

Το ξεχωριστό τετ-α-τετ της κυρίας Χάιδως με τον διαιτητή Τηγάνη στο Ιβανώφειο

Τρινκιέρι για το ιστορικό ξεκίνημα ΠΑΟΚ: «Δεν μου αρέσουν οι αριθμοί - Είμαι χαρούμενος, αλλά αυτό δεν είναι τίτλος»

Τα highlights από την ιστορική νίκη του ΠΑΟΚ επί των Vikos Φalcons