Δύσκολη αποστολή θα έχει το Λαύριο απέναντι στην ΑΕΚ, η οποία είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα, όπως ανέφερε ο Μιχάλης Περράκης.

Το blog του Μιχάλη Περράκη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Το ενθαρρυντικό ξεκίνημα στο φετινό Πρωτάθλημα (πέντε νίκες στις πρώτες επτά αγωνιστικές) μάς γεμίζει με δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον.

Αύριο, Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 5:45 μμ, παίζουμε με την Α.Ε.Κ., μια ομάδα με υψηλή ποιότητα που η βαθμολογική της θέση δεν πρέπει να μας ξεγελά.

Εμείς θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να παλέψουμε απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο με συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος και μπροστά στον κόσμο μας θα επιδιώξουμε να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα και πολύ όμορφο παιχνίδι το οποίο για μας είναι μεγάλη πρόκληση.

Θα αγωνιστούμε μπροστά στους φιλάθλους μας οι οποίοι αποτελούν μεγάλο κομμάτι της ομάδας, μάς δίνουν υψηλό κίνητρο και ενέργεια και νιώθουμε την υποχρέωση να τους δώσουμε χαρά!

Καλώ, λοιπόν, τον κόσμο να αγκαλιάσει τη φετινή προσπάθεια και στον αυριανό αγώνα να μην μείνει κανένα κάθισμα κενό στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου! Να είστε όλοι εκεί!
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Μπράουν

Πετρίδης: «Από την πρώτη μέρα φάνηκε τι πρεσβεύει ο Ομπραντοβιτς και τι σημαίνει για τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Νιλικίνα

Το συλλεκτικό μπλουζάκι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Φαλ: «Σας ευχαριστώ για όλα, ένιωσα από την αρχή σαν στο σπίτι μου»

Γιαννακόπουλος: «Το '24 ευρωπαϊκό, το '25 γήπεδο στολίδι, το '26 επιστροφή βασιλιά - Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

«Πλήρωσε» το στοίχημα ο Φουρνιέ και έβαψε κόκκινο το μούσι του!

Μένει Παρτίζαν και δεν ακολουθεί τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό ο Μάτοβιτς

«Η ιστορία συνεχίζεται»: Η φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου

Η έκπληξη των οπαδών στον Γιαννακόπουλο - Του τραγούδησαν για τα γενέθλιά του

TAGS: A.E.K.