Νέα δεδομένα για τον επόμενο προπονητή της Μπαρτσελόνα! Σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», στη λίστα των υποψηφίων προστέθηκαν άλλα δύο ονόματα, αυτά των Σβέτισλαβ Πέσιτς και Ετόρε Μεσίνα, για τον αντικαταστάτη του Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Ο Σέρβος τεχνικός ήταν στους Καταλανούς από το 2002 μέχρι το 2004, πανηγυρίζοντας μαζί τους την κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2003. Αυτή τη στιγμή, είναι στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο βάσει συμβολαίου, κάθε καλοκαίρι μπορεί να αποχωρήσει, καταβάλλοντας ένα συγκεκριμένο ποσό ως ρήτρα.

Από την άλλη, ο Ιταλός κόουτς εργάζεται αυτή τη στιγμή στον επιτελείο των Σπερς, αλλά και στην εθνική ομάδα της χώρας του. Μάλιστα, ο Μεσίνα είχε φτάσει πολύ κοντά στο να αναλάβει την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2008, αλλά την τελευταία στιγμή οι «μπλαουγκράνα» αποφάσισαν να κρατήσουν τον Τσάβι Πασκουάλ.

Από ‘κει και πέρα, πάντα «ζεστές» κρατούνται και οι περιπτώσεις των Σαρούνας Γιασικεβίτσιους της Ζαλγκίρις, αλλά και Σίτο Αλόνσο από την Μπιλμπάο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πάντερ: «Μου… μύριζαν όλα στο Λαύριο-Εξαιρετική η συνεργασία με Σάκοτα στην ΑΕΚ-Ευγνώμων σε Μπλατ»

Γιασκεβίτσιους για Χέιζ-Ντέιβις: «Θα συνεχίσει να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο μέχρι να τον σπάσει»!

Στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Φενέρ ο Ντε Κολό

Σάρας για το μέλλον του: «Απόλυτη προτεραιότητα είναι η Φενέρ - Δεν ξέρω αν υπάρχει καλύτερη κατάσταση πουθενά αλλού»

Το συγκινητικό «αντίο» του Ντε Κολό στη Βιλερμπάν

Νέτο για Φενέρ: «Μόλις τραυματίστηκα με έδιωξαν από την ομάδα, ήμουν εντελώς μόνος μου»

Λούκιτς: «Καταλάβαμε πως έπρεπε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο»

Δεν έθελξε, αλλά λύγισε στο κατάμεστο Ιβανώφειο την Ντζίκι Βαρσοβίας και παραμένει στην κορυφή ο Ηρακλής!

Νέντοβιτς: «Λυπάμαι για την Παρτίζαν, οι παίκτες είναι αυτοί που υποφέρουν περισσότερο»

Ηρακλής-Ντζίκι Βαρσοβίας: Ευρωπαϊκή δοκιμασία στο Ιβανώφειο για τον Γηραιό