Επιτέλους… καλά νέα στον Ολυμπιακό. Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας για τον κρίσιμο αγώνα της Παρασκευής με τη Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια. Δείτε τι δήλωσε.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε δει τον Αμερικανό φόργουορντ να βγάζει το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος χωρίς πρόβλημα τις προηγούμενες δύο μέρες, αλλά περίμενε να τον δει και το πρωί της Πέμπτης. Ο «Ai Georgia» δεν ένιωσε καμία ενόχληση στη μέση και έτσι αποφασίστηκε να μπει στην αποστολή για το ματς της τέταρτης αγωνιστικής του Top 16.

Έτσι οι απουσίες του Ολυμπιακού περιορίζονται στον Έισι Λο, που παραμένει στις ΗΠΑ με το γνωστό πρόβλημα στο γόνατο, αλλά και τον Τζαμάριο Μουν που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο γύρο του Top 16.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο φόρος τιμής στα θύματα της Θύρας 7 και η αποθέωση σε Μπαρτζώκα, Χάκετ στο κατάμεστο ΣΕΦ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού

Κατήγγειλε επίσημα τον Μπαρτζώκα στη Euroleague ο Παναθηναϊκός - Ετοιμάζει και άλλες νομικές κινήσεις

Με δημιουργία Φουρνιέ και τρομερό alley-oop κάρφωμα Χολ το Top 10 της αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα

MVP της 27ης αγωνιστικής της Euroleague ο Μοντέρο

«Η Φενέρμπατσε πρότεινε 2-3 εκατ. τη σεζόν στον Χέιζ- Ντέιβις - Θέλει τα διπλά»

Ιβάνοβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague»

«Μια τρομερή μπασκετική παράσταση»: Το σχόλιο Ζέρβα για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βίρτους

Μπαρτζώκας: «Πρεσβεύω το ακριβώς αντίθετο από το επεισόδιο στο Ντουμπάι - Δεν κάνω υπολογισμούς για το πλεονέκτημα»

Βρήκε… γιατρικό στην Μπασκόνια και σκαρφάλωσε τρίτη η Μπαρτσελόνα!

Ολυμπιακός: Παπανικολάου διαθέσιμος με Αστέρα - Μόρις και Λαρεντζάκης στο Κύπελλο, σε στάδιο επιστροφής ο Νιλικίνα!