Τις τελευταίες ώρες ως παίκτης του Ολυμπιακού διανύει ο Παϊτίμ Κασάμι!

Ο Ελβετός μέσος βρέθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και αυτή την ώρα αναμένεται να... απογειωθεί με προοριστμό την Αγγλία, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Νότιγχαμ Φόρεστ.



Ο διεθνής άσος δεν βρισκόταν στα πλάνα των Πειραιωτών, είχε μείνει εκτός αποστολής που ταξίδεψε για Ισραήλ ενόψει του επαναληπτικού με την Μπερ Σεβά και πλέον πηγαίνει στο Νησί, ούτως ώστε να γίνει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- συμπαίκτης του Απόστολου Βέλλιου.

Ο Κασάμι αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2014 και ύστερα από δύο χρόνια στο λιμάνι, ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, στην ομάδα που όπως όλα δείχνουν θα περάσει στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ κατάφερε να ανταποκριθεί σε απόλυτο βαθμό απέναντι στους διεκδικητές του τίτλου»

Νικολακόπουλος: «Δεν είναι τυχαίο που ο Ολυμπιακός έχει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις»

Μεγάλο πλήγμα για ΠΑΟΚ: Τέλος η σεζόν για Γιακουμάκη!

Αθανασίου: «Πιο σημαντικό ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων του Παναθηναϊκού με τον Μπενίτεθ από τα αποτελέσματα»

Το Bazaar του Παναθηναϊκού είναι και φέτος εδώ!

Απαλλοτρίωση 86 στρεμμάτων στον Βοτανικό - «Ένας πνεύμονας πρασίνου δίπλα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολα να προλάβει τον τελικό ο Γιακουμάκης - Οι δηλώσεις του Σαββίδη ήταν δεσμευτικές»

Σταματέλος: «Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να δώσει συνέχεια στη νίκη επί του Παναθηναϊκού»

Κετσετζόγλου: «Υπάρχει τρομερή συσπείρωση στην ΑΕΚ, ένα εκπληκτικό κλίμα εντός και εκτός αποδυτηρίων»

Δεσύλλας: «Έκπληξη αν θα μείνει ο Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό - Διαφορά φιλοσοφίας και αγωνιστική εικόνα οι λόγοι»