Σπουδαία νίκη, που τον φέρνει στην έκτη θέση της βαθμολογίας, η οποία οδηγεί στα πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών πέτυχε ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε 8-6 της Γλυφάδας στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, στο παιχνίδι που είχε αναβληθεί το Σάββατο λόγω της κακοκαιρίας.

Ο «δικέφαλος του Βορρά με βασικό όπλο την άμυνα και καλύτερες επιλογές επιθετικά, πήρε από την αρχή προβάδισμα ενός γκολ και το αύξησε στα τρία στην γ' περίοδο (6-3), οπότε και σιγούρεψε τη νίκη, καθώς έπαιξε προσεχτικά στο τελευταίο οκτάλεπτο και μέχρι το τελικό 8-6.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: "Στο 6.26 πριν από τη λήξη του 1ου οκταλέπτου, ο προπονητής του ΑΝΟΓ κ. Μάζης δέχθηκε κίτρινη κάρτα γιατί διαμαρτυρήθηκε για το χρονόμετρο των 30 δευτερολέπτων λέγοντας: "Τι θα γίνει, κοιμάστε ακόμα δεν αρχίσαμε;". Του συστήθηκε, καθώς είχε κίτρινη κάρτα, να καθίσει στον πάγκο. Αντ' αυτού συνέχισε να διαμαρτύρεται και κατευθύνθηκε προς τη γραμματεία. Δέχτηκε κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε γιατί δεν συμμορφώθηκε".

ΠΑΟΚ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 8-6

Οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 1-1, 2-2.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς, Κόχειλας 1, Κουλούρης, Νάνος, Κεχαλάρης, Καρούντζος 3, Παυλίδης Χρ., Σολεϊμανιπάκ 1, Χαραλαμπόπουλος 2, Μουρατίδης 1, Μανθογιάννης, Τάτσης, Παπαδομανωλάκης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς, Τρας, Περόπουλος, Κουτσιαλής, Μπραϊμης, Φωτόπουλος 1, Γιαννόπουλος, Αλβέρτης 1, Χατζηγούλας, Παπασηφάκης, Παπανικολάου Ν. 4, Σαλτερής, Χαλυβόπουλος Ιπ.

Διαιτητές: Σπανούδης, Κυράνης Κ.

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ράντσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.