Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ μιλώντας στον Μάρκους Χάτεν, γνωστό από τη θητεία του στον Κολοσσό, δήλωσε άγνοια για το μέλλον του και περιμένει τον Ολυμπιακό.

«Είναι στον αέρα. Η ομάδα έχει οψιόν και πρέπει να με ενημερώσει μέχρι τις 15 Ιουλίου. Περιμένω να ακούσω για να δω τι θα κάνω», τόνισε μέσω Twitter ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει κάτι καλύτερο για τη θέση «4» κι έτσι η παραμονή του Πέτγουεϊ είναι εξαιρετικά αμφίβολη.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπάντιο: «Στον Παναθηναϊκό βλέπεις τη θέληση, όλοι θέλουν να τα αφήσουν όλα στο παρκέ - Υπέροχη η ατμόσφαιρα»

Τρινκιέρι: «Έπρεπε να πάρουμε καλύτερες αποφάσεις στα τελευταία τρία λεπτά»

Γιαμπουσέλε: «Το DNA που θέλουμε να έχει αυτή η ομάδα είναι να παλεύουμε σκληρά για τη φανέλα - Δεν φοβάμαι να θυσιαστώ»

Όσμαν: «Ισχυρή η σύνδεσή μου με τον Παναθηναϊκό - Τα πράγματα στον ΠΑΟΚ αλλάζουν, μπορούμε να νικήσουμε τους πάντες»

Ομπράντοβιτς: «Έχουμε κάνει επτά προπονήσεις με δέκα παίκτες - Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε ό,τι και να γίνει»

Η αυτοθυσία του Μαντζούκα και η πολλά υποσχόμενη εμφάνιση του Δικεφάλου: Τα highlights του αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός χαμογέλασε, ο ΠΑΟΚ έδειξε πως φέτος είναι αλλιώς!

Καταχειροκροτήθηκε ο Όσμαν στο T Center - Οι πρώτοι του πόντοι κόντρα στον Παναθηναϊκό

Έξαλλος ο Ομπράντοβιτς: Time-out μόλις στο 1:53 απέναντι στον ΠΑΟΚ!

Με ίδια σύνθεση ο Παναθηναϊκός, μία αλλαγή για τον ΠΑΟΚ