Σε ηλικία 64 ετών έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Έννυ Μαγιάση μετά από μακροχρόνια ασθένεια.

Η Έννυ Μαγιάση, πρώην Β' αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Δημόσιες Σχέσεις και Επικοινωνία στην Ελβετία, καθώς και Δημοσιογραφία σε ιδιωτικές σχολές στην Αθήνα.

Το 1979 άρχισε να εργάζεται ως ρεπόρτερ στην ΥΕΝΕΔ, έως το 1982, οπότε μετέβη στην εφημερίδα «Βραδυνή» ως υπεύθυνη του δικαστικού ρεπορτάζ και παρέμεινε στη θέση αυτή έως το Απρίλιο του 1989, που ανεστάλη η έκδοση της εφημερίδας.

Από τον Μάιο του 1989, που ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τη λειτουργία του τ/σ «Mega», έως το 2001 εργάστηκε στο δικαστικό ρεπορτάζ του σταθμού. Στη συνέχεια και έως τη συνταξιοδότησή της κάλυπτε το δικαστικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και στον ρ/σ «Αθήνα 9,84».

Είχε διατελέσει, επίσης, μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΤ Α.Ε.

Όπως αναφέρει η ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωση της:

«Η Έννυ Μαγιάση στην ενεργό επαγγελματική της δράση υπήρξε μία έμπειρη και καταξιωμένη δικαστική ρεπόρτερ, που εργάστηκε με επαγγελματικότητα και δυναμισμό επί πολλά χρόνια, αφήνοντας το δικό της στίγμα στο χώρο.

Διακρίθηκε για το ήθος της, τη συναδελφικότητά της και την εντιμότητά της, ιδιότητες που την ανέδειξαν στη συνείδηση των συναδέλφων, οι οποίοι την εξέλεξαν δύο φορές ως Β' αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, με μεγάλο αριθμό ψήφων.

Κατά το διάστημα της ενασχόλησής της με τα κοινά υπήρξε πολύ δραστήρια, ενώ χειρίστηκε με ιδιαίτερη ευγένεια και ευαισθησία τα προβλήματα των συναδέλφων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς τους οικείους της και αποχαιρετά την αγαπητή Έννυ, που υπηρέτησε την ελληνική δημοσιογραφία και το κοινό καλό, με γνώμονα πάντοτε τις αρχές δεοντολογίας και τις πανανθρώπινες αξίες».

Η κηδεία θα τελεστεί την Τετάρτη 14 Απριλίου στις 10.30 π.μ. στο Κοιμητήριο Βύρωνα.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνεχίζονται οι έρευνες στο Πακιστάν για το αγνοούμενο Boeing 737 – Δραματική η τελευταία εικόνα από τα ραντάρ

Οταν ο Τζεφ Μπέζος έδινε το 1% της Amazon για 50.000 δολάρια, αλλά οι περισσότεροι του έλεγαν «όχι»

Θρίλερ με το διπλό φονικό στο Αίγιο - Η μητέρα φέρεται να σκότωσε τον γιο της

Αγωνία για την τύχη της Ελληνίδας που βρέθηκε ζωντανή μετά τον φονικό σεισμό στην Βενεζουέλα

Ημαθία: Κτηματικές διαφορές πίσω από αιματηρό επεισόδιο με έναν νεκρό στην Ημαθία - Στον εισαγγελέα 47χρονος

Μια σύλληψη για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια στα Τρίκαλα

Κατάρρευση στα Πετράλωνα: Τα συντρίμμια καθυστερούν την αυτοψία - Προβληματισμός για την υγειονομική διάσταση

Aλλάζουν τελικά οι σπουδές στο εξωτερικό τη ζωή των φοιτητών;

Στους 21 οι νεκροί από την κατολίσθηση στην επαρχία Γκανσού στην Κίνα

Αιματηρή συμπλοκή, μετά τα μεσάνυχτα, στη Λάρισα – Δύο ανήλικοι στο νοσοκομείο