Η τραγουδίστρια και ηθοποιός της μεταπολεμικής νοσταλγικής ελαφράς μουσικής, η Βέτα Προέδρου πέθανε σε ηλικία 89 ετών.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Τρίτη από Άγιο Βασίλειο Εξαρχείων στην οδό Μετσόβου.

Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας:

«Θλιβερό νέο στην αρχή της εβδομάδας είναι η αποχώρηση από τη ζωή της αγαπημένης μας ηθοποιού με τη βελούδινη φωνή της Βέτας Προέδρου…Έφυγε σήμερα και κηδεύεται αύριο από τον Άγιο Βασίλειο Εξαρχείων στην οδό Μετσόβου. Θα ταφεί σύμφωνα με την επιθυμία της σε χωριό του Ναυπλίου, εκεί που γύρισε την πρώτη της ταινία "Επιστροφή στις Μυκήνες".

Γεννημένη στις 16 Φεβρουαρίου του 1935 έκανε σημαντικές εμφανίσεις στον ελληνικό κινηματογράφο και κυρίως άφησε εποχή με την ιδιόμορφη ζεστή φωνή της στο ραδιόφωνο με τις εκπομπές της και στο τραγούδι αφού ως μούσα του Χαιρόπουλου γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα νυχτερινά καλά μαγαζιά».

Η Βέτα Προέδρου γεννήθηκε το 1935 στη Θάσο. Ήταν συνεργάτιδα της Ορχήστρας Ελαφράς Μουσικής του Εθνικού Ιδρύματος Ραδιοφωνίας, ενώ έχει τραγουδήσει σε αρκετές ελληνικές ταινίες. Ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Τζώρτζη.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έξι δημοσιογράφοι κατηγορούνται για τρομοκρατία στην Αίγυπτο

Fox News: Ο Τραμπ αναμένεται να απονείμει μετάλλιο επιστήμης στον Ίλον Μασκ της SpaceX

Κρίστα Πάικ: «Πού βρίσκομαι και ποιος είσαι;» – Πόσες ήταν οι πιθανότητες να επιβιώσει από τη θανατηφόρα ένεση

Σε εξέλιξη η συνάντηση Μητσοτάκη-Ρούμπιο

Ιερά Οδός: Συνελήφθη οδηγός φορτηγού που απείλησε με τσεκούρι 49χρονο μετά από διαπληκτισμό

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ο Πάνος Ρούτσι: Λιποθύμησε στη δίκη για τα Τέμπη

Ο κατηγορούμενος γιατρός ζητά να ερευνηθεί το κινητό του για τις λέξεις «μέθη» και «Μαζωνάκης»

Δολοφονική επίθεση στο σπίτι της οικογένειας Νέστορα: Ενώπιον της ανακρίτριας οι δύο κατηγορούμενοι

«Πρωτόγνωρο το επίπεδο σχέσεων των δύο χωρών»: Live οι δηλώσεις Μάρκο Ρούμπιο - Γιώργου Γεραπετρίτη

Απάτη στον ΕΦΚΑ: «Είμαι αθώος, είναι σκευωρία» - Η μεταγωγή του Καμπούρη και των άλλων συλληφθέντων στην Ευελπίδων