Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε την Τρίτη την απώλεια του συναδέλφου Χαράλαμπου (Μπάμπη) Αγρολάμπου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου.

Ο Μπάμπης Αγρολάμπος γεννήθηκε το 1965, στο Διδυμότειχο Έβρου και σπούδασε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στη Σχολή Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης.

Τη δημοσιογραφική του καριέρα ξεκίνησε το 1989 στην εφημερίδα «Πρώτη», καλύπτοντας το ελεύθερο ρεπορτάζ. Στη συνέχεια, εργάστηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «902», στις εφημερίδες «Αναγνώστης», «Τέταρτη Εξουσία», «Επενδυτής» και στο περιοδικό «Επτάμισυ». Από το 1992, ξεκίνησε να εργάζεται στον ραδιοφωνικό σταθμό «Flash 96,1», αρχικά ως υπεύθυνος ρεπορτάζ και στη συνέχεια ως αρχισυντάκτης. Κατά διαστήματα, συνεργάστηκε σε εκπομπές των τηλεοπτικών σταθμών «ΣΚΑΪ» και «MEGA». Παρέμεινε στην «Ελευθεροτυπία» από το 2008 έως το κλείσιμο της εφημερίδας ενώ από το 2013 εργαζόταν στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Ο Μπάμπης Αγρολάμπος διακρίθηκε για την επαγγελματική του συνέπεια, την εργατικότητα και τη σοβαρότητα που επεδείκνυε σε όλα τα ρεπορτάζ με τα οποία απασχολήθηκε. Άνθρωπος αξιοπρεπής, σεμνός, πράος, με ακέραιο χαρακτήρα, εργάστηκε σκληρά και με ευσυνειδησία. Σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας στάθηκε αλληλέγγυος προς τους συναδέλφους και είχε συμμετοχή σε κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς αγώνες. Από τον Νοέμβριο του 2008 έως τον Μάιο του 2010, ήταν μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ και πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες με τις καθοριστικές παρεμβάσεις του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται την οικογένεια, τα παιδιά, και τους φίλους του αγαπημένου μας Μπάμπη.

Τα στοιχεία της κηδείας του Μπάμπη Αγρολάμπου θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση της Ένωσης.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε εξέλιξη η συνάντηση Μητσοτάκη-Ρούμπιο

Ιερά Οδός: Συνελήφθη οδηγός φορτηγού που απείλησε με τσεκούρι 49χρονο μετά από διαπληκτισμό

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ο Πάνος Ρούτσι: Λιποθύμησε στη δίκη για τα Τέμπη

Ο κατηγορούμενος γιατρός ζητά να ερευνηθεί το κινητό του για τις λέξεις «μέθη» και «Μαζωνάκης»

Δολοφονική επίθεση στο σπίτι της οικογένειας Νέστορα: Ενώπιον της ανακρίτριας οι δύο κατηγορούμενοι

«Πρωτόγνωρο το επίπεδο σχέσεων των δύο χωρών»: Live οι δηλώσεις Μάρκο Ρούμπιο - Γιώργου Γεραπετρίτη

Απάτη στον ΕΦΚΑ: «Είμαι αθώος, είναι σκευωρία» - Η μεταγωγή του Καμπούρη και των άλλων συλληφθέντων στην Ευελπίδων

Ταυτοποιήθηκαν οκτώ ανήλικοι για επίθεση σε 13χρονη σε αθλητικές εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Τέμπη: Συνεχίζονται οι καταθέσεις των συγγενών των θυμάτων – Υποβολή αιτημάτων προανήγγειλε η Κωνσταντοπούλου