Ο ένας από τους δύο υπόπτους για την βομβιστική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης είναι νεκρός, όπως μεταδίδουν τα αμερικάνικα Μέσα Ενημέρωσης.

Αυτή την ώρα η αστυνομία της Μασαχουσέτης πραγματοποιεί έρευνα από σπίτι σε σπίτι, από πόρτα σε πόρτα, αναζητώντας τον δεύτερο ύποπτο στη Watertown της Βοστώνης.

Παράλληλα, καλεί τους κατοίκους να μην ανοίγουν τις πόρτες τους, λόγω της «ρευστότητας της κατάστασης».

Το χάος στην Watertown ξεκίνησε λίγες ώρες μετά το θάνατο ενός αστυνομικού στην διάσημη πανεπιστημιούπολη του ΜΙΤ, ο οποίος δέχθηκε πυρά αγνώστων στις 06:30 το πρωί της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας) και λίγα λεπτά αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Προηγήθηκε καταδίωξη, με άμεση κινητοποίηση του FBI και της Εθνικής Φρουράς των ΗΠΑ, και η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον έναν από τους δύο βασικούς υπόπτους για τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας, όμως κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από πυροβολισμούς που υπήρξαν με τους αστυνομικούς.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι άκουσαν ισχυρές εκρήξεις, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι δέχτηκαν επίθεση με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Τουλάχιστον ο ένας από τους δύο υπόπτους στο Γουότερτάουν είναι περίπου 20 ετών.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Μασαχουσέτης δήλωσε ότι εκρηκτικοί μηχανισμοί χρησιμοποιήθηκαν κατά της αστυνομίας κατά την καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου στο Watertown, στα περίχωρα της Βοστώνης στη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης, στην οποία συμμετέχει και το FBI.

Το τηλεοπτικό δίκτυο NBC-WJAR προέβαλε εικόνες όπου ένα άνδρας φαίνεται καθηλωμένος στο έδαφος περικυκλωμένος από αστυνομικούς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εννέα συλλήψεις για παράνομες μεταφορές αλλοδαπών σε Θεσσαλονίκη, Έβρο και Καστοριά

Ηράκλειο: Νεκρός εντοπίστηκε 78χρονος Γάλλος τουρίστας

Νέα καταγγελία για τη γιατρό στο Κολωνάκι: Είπε σε ζευγάρι ότι είναι ασθενείς, ενώ δεν είχαν τίποτα

Τι προβλέπει η συμφωνία Τραμπ - Δανίας - Γροιλανδίας για αμερικανική στρατιωτική παρουσία και επενδύσεις

Return Hubs: Η Ελλάδα και άλλες 4 χώρες της ΕΕ οργανώνουν τις επιστροφές μεταναστών σε τρίτες χώρες

Λάθος της AI παραλίγο να προκαλέσει σύγκρουση ΗΠΑ-Κίνας στη Μέση Ανατολή - «Είχαν απογειωθεί αεροσκάφη»

«Πέταξε» η επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας: Πάνω από 60 εκατ. επιβάτες στο 8μηνο

«Αθηνάς χωρίς Αυτοκίνητο»: Ποιοι δρόμοι κλείνουν το Σαββατοκύριακο

Al Jazeera: «Το Ισραήλ σκοτώνει τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να τερματίσουν τους πολέμους του»

Θάνατος Μαζωνάκη: Για 2ο βράδυ στη φυλακή οι 2 γιατροί - Φύλλο και φτερό τα οικονομικά του ζευγαριού