Την τελευταία του πνοή άφησε ο ηθοποιός Χάρι Ντιν Στάντον, στα 91 του χρόνια.

Ο γεννημένος στο Κεντάκι ηθοποιός ήταν γνωστός από τους ρόλους του σε ταινίες όπως «Ο Νονός ΙΙ», «Ο μεγάλος δραπέτης», «Alien», «Παρίσι, Τέξας», αλλά και για τη συμμετοχή του στο πρόσφατο τηλεοπτικό ριμέικ «Twin Peaks».

Ο Στάντον πέθανε από φυσιολογικά αίτια, ειρηνικά, στο νοσοκομείο Cedars Sinai στο Λος Αντζελες, ανακοίνωσε ο ατζέντης του Τζον Κέλι.

Στην 60χρονη καριέρα του, ο Στάντον συνεργάστηκε με μερικούς από τους πλέον αξιόλογους σκηνοθέτες του Χόλιγουντ, όπως τον Φράνσις Φορντ Κόπολα, τον Σαμ Πέκινπα, τον Μάρτιν Σκορσέζε, τον Ντέιβιντ Λιντς και τον Ρίντλεϊ Σκοτ.

Ο τελευταίος του ρόλος ήταν στην ταινία «Lucky», που θα βγει στους κινηματογράφους σε λίγο καιρό. Συνήθιζε να λέει ότι ο στενός του φίλος, Τζακ Νίκολσον του είχε δώσει τη σημαντικότερη επαγγελματική συμβουλή: «Ασε τα ρούχα να κάνουν την υποκριτική και απλά παίξε τον εαυτό σου».

Πηγή: iefimerida.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου για τις πυρκαγιές

ΓΣΕΕ: Διανομή ειδών πρώτης ανάγκης σε πυρόπληκτους σε Μάνδρα και Μέγαρα

Mυστράς: Είχε μετατρέψει σε φρούριο το ξενοδοχείο με τον καταψύκτη που έκρυβε τον νεκρό του πατέρα

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για κακοποίηση χελώνων

Τελεσίγραφο Τεχεράνης προς Τραμπ: «Καμία συμφωνία υπό καθεστώς απειλών»

Η φωτιά που άλλαξε για πάντα το Πόρτο Γερμενό - Ανυπολόγιστη η καταστροφή

Σύγκρουση αεροσκάφους της DHL με άγνωστο αντικείμενο στο αεροδρόμιο της Λειψίας

Μύκονος: Κράτησε ως... «εγγύηση» τσάντα Hermes και Rolex και έγινε καπνός με 75.000 ευρώ

Τμήμα πυραύλου της Space X κατέληξε να συντριβεί στη Σελήνη –Τι θα δουν οι επιστήμονες και γιατί δεν υπάρχει κίνδυνος γι

Οι «μαύρες χήρες» της Ρωσίας: Παντρεύονται νεοσύλλεκτους για την αποζημίωση θανάτου τους