Ο Μπο, ο σκύλος του Μπαράκ Ομπάμα που έγινε ένας σταρ του Λευκού Οίκου, πέθανε χθες, Σάββατο, από καρκίνο, ανακοίνωσε ο πρώην αμερικανός πρόεδρος και μίλησε για τη «γλυκιά και σταθερή παρουσία του στη ζωή μας».

Ο Ομπάμα είχε υποσχεθεί στις δύο κόρες του, τη Μάλια και τη Σάσα, ότι θα μπορούσαν να έχουν ένα σκύλο μετά τη νίκη του του στις εκλογές το 2008 και έτσι ο Μπο έκανε την είσοδό του στην οικογένεια.

«Σήμερα (Σάββατο) η οικογένειά μας έχασε έναν αληθινό φίλο και ένα πιστό σύντροφο. Για πάνω από μια δεκαετία, ο Μπο ήταν μια ήταν μια συνεχής, ευγενική παρουσία στη ζωή μας - χαρούμενος που μας έβλεπε στις καλές μέρες μας, στις κακές μέρες μας, και καθημερινά αναμεταξύ τους. Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν και περισσότερο από ό, τι περιμέναμε ποτέ. Θα μας λείψει πολύ», ανακοίνωσε στο Twitter ο πρώην πρόεδρος, ο οποίος ανήρτησε επίσης φωτογραφίες στις οποίες εικονίζεται με τον σκύλο του καθώς και με τα παιδιά του.

Ο Μπο, ένας ασπρόμαυρος πορτογαλικός σκύλος του νερού, ήταν δώρο του γερουσιαστή Έντουαρντ Κένεντι προς την οικογένεια Ομπάμα.

Έκανε συχνά την εμφάνισή του σε εκδηλώσεις στον Λευκό Οίκο, είχε συναντήσει τον πάπα, είχε επισκεφθεί παιδιά στο νοσοκομείο και είχε πετάξει με το προεδρικό αεροπλάνο Air Force One.

«Ως οικογένεια, ο Μπο θα μας λείψει πολύ», δήλωσε από την πλευρά της στο Instagram η πρώτην πρώτη κυρία Μισέλ Ομπάμα.



Πηγή: skai.gr

Πηγή: https://www.skai.gr/news/world/pethane-o-mpo-o-skylos-tou-mparak-ompama-kai-star-tou-leykou-oikou
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απαγόρευση στον Μπολσονάρου να φύγει από τη χώρα, την επομένη των εκλογών στη Βραζιλία

Υπόθεση Χωριάτικο: Στον εισαγγελέα οι 59 κατηγορούμενοι για την υπόθεση φορολογικής απάτης

Ιόνια Οδός: Εκτροπή λεωφορείου του Πολεμικού Ναυτικού με 25 επιβαίνοντες - Τραυματίστηκαν ο οδηγός και 12 επιβάτες

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ ανοιχτά του Λασιθίου

Απεργιακές κινητοποιήσεις στις 30 Οκτωβρίου: Δεμένα αναμένεται να μείνουν τα πλοία σε 7 λιμάνια

Ρόδος: Σε Red Code έως τις 29 Οκτωβρίου – «Περιορίστε τις μετακινήσεις», καλεί ο δήμος

Δίκη για τα Τέμπη: Κατέθεσαν επιβάτες του δεύτερου βαγονιού - Την Τρίτη η επόμενη συνεδρίαση

Η τρομακτική στιγμή που κρουαζιερόπλοιο συγκρούεται με φορτηγό πλοίο

Δεσμεύονται τα περιουσιακά στοιχεία των κατηγορουμένων στις υποθέσεις Pizza Fan και «Χωριάτικο»

Κακοκαιρία: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων - Καταιγίδες στην Αττική και την 28η Οκτωβρίου