Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών άφησε ο Λένι Γουίλκενς, που εισήχθη στο Hall of Fame του μπάσκετ τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής.

Ο εκλιπών ήταν στα 15 χρόνια καριέρας του ως παίκτης ένας από τους καλύτερους πλέι μέικερ της εποχής ήταν παίκτης-προπονητής για τέσσερις σεζόν, τρεις με τους Σιάτλ ΣούπερΣόνικς και μία με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, πριν αναλάβει πλήρως την προπονητική. Οδήγησε τους Σόνικς στον τίτλο του NBA το 1979 και ήταν προπονητής της χρονιάς το 1994.

Ο Γουίλκενς κέρδισε 1.332 παιχνίδια - τρίτος στη λίστα όλων των εποχών - ως προπονητής των Σόνικς, των Μπλέιζερς, των Καβαλίερς, των Χοκς, των Ράπτορς και των Νικς πριν αποσυρθεί το 2005. Συνολικά ήταν στον πάγκο για 2.487 παιχνίδια, τα περισσότερα στην ιστορία του NBA. Κέρδισε επίσης ένα χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο ως προπονητής της ομάδας των ΗΠΑ το 1996.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάρι για τις πιθανότητες επανασύνδεσης με Τόμσον: «Θα ήταν απίστευτο, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μακρινό σενάριο»

Η μεγάλη επανένωση: Ο Γκαρνέτ επιστρέφει από άλλο πόστο στους Τίμπεργουλβς - Θα αποσυρθεί και η φανέλα του!

Ντίλον Μπρουκς: «Εθισμένος στα social media ο Λεμπρόν, εγώ δεν μασάω απέναντί του»

Ρίβερς: «Δεν χρειάζονται σαρωτικές αλλαγές» στους Μπακς παρά το αρνητικό σερί

Τζάρεν Τζάκσον Jr. και Λαντέιλ «υπέγραψαν» τη νίκη των Γκρίζλις επί των Τίμπεργουλβς

Γκίντι και Κόμπι Γουάιτ «οδήγησαν» τους Μπουλς σε νίκη επί των Καβαλίερς

Ο Κρις Πολ είχε κάνει πάρτι και πήγαν μόνο δύο παίκτες των Κλίπερς

Αποφασισμένοι να ακούσουν προσφορές για τον Πόρτερ Τζ. οι Νετς!

Πρωτοφανής απόφαση των Νικς: Δεν θα κρεμάσουν λάβαρο για το ΝΒΑ Cup στο «Madison Square Garden»!

Τα δάκρυα του Γουεμπανιαμά στη συνέντευξη Τύπου για την απώλεια της γιαγιάς του