Παρότι ήταν ανώτερος από τον Ατρόμητο στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των playouts, ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, παραμένοντας σε δύσκολη θέση όσον αφορά την παραμονή.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής των Βοιωτών, Γιάννης Πετράκης, εξέφρασε την απογοήτευσή του για το ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, το οποίο άξιζε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Λεβαδειακού:

«Δεν είναι δυνατό να φεύγουμε ικανοποιημένοι από το γήπεδο με αυτό το αποτέλεσμα. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο. Βλέπουμε μπροστά και προχωράμε. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά σεβόμαστε και τους εαυτούς μας. Ο Λ¨εβαδειακός έπρεπε να κερδίσει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός με τα όπλα του στην Τούμπα και Νο1 κίνδυνο τον Ζίβκοβιτς»

Αθανασίου: «Με νίκη στο ντέρμπι φτιάχνει κυρίως την ψυχολογία του ο Παναθηναϊκός»

Μπενίτεθ: «Δουλέψαμε για να είμαστε πνευματικά και φυσικά έτοιμοι κόντρα στην ΑΕΚ»

Αποχαιρέτησε την Καλαμάτα ο Γιάννης Στάθης: «H νέα περίοδος να είναι η αρχή της καθιέρωσης»

Τσανάκας: «Με μία νίκη στην Τούμπα, ο Ολυμπιακός θα προσθέσει βάρος στην ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Το… έχει βρει με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια - Η πιθανή 11άδα του Λουτσέσκου»

Παγκάκης: «Η επικρατέστερη ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ και το δίλημμα του Μπενίτεθ»

«Πάθος, αφοσίωση και αγάπη»: Το συλλυπητήριο μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για Γαβάκη

Κετσετζόγλου: «Οι σίγουροι και η πιθανή έκπληξη του Νίκολιτς - Τα Παναθηναϊκός-ΑΕΚ που ξεχωρίζω στη Λεωφόρο»

«Σίγησε» η φωνή του Ολυμπιακού και του «Γ. Καραϊσκάκης», Στάθης Γαβάκης