Θετικό το δεύτερο φιλικό τεστ για την ΑΕΛ, η οποία επικράτησε με 2-0 της Ανόρθωσης στο Αθλητικό Κέντρο «Παντελίδης» στην Πτολεμαΐδα, με τα γκολ των Τούπτα και Γκαράτε.

Mετά το ματς, ο Γιώργος Πετράκης έκανε την τοποθέτησή του αναφέροντας πως «είχε πράγματα το παιχνίδι προς προβληματισμό για μας. Θεωρώ πως σε ό,τι αφορά στα κομμάτια της συγκέντρωσης του ομαδικού πνεύματος και της προσπάθειας των παιδιών είμαι 100% ευχαριστημένος και με βάση την περίοδο που βρισκόμαστε διότι γνωρίζω ότι υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη κόπωση. Τώρα σε ότι αφορά στο τακτικό κομμάτι δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος δεν είναι αυτό που θα παρουσιάσουμε σαν εικόνα θεωρώ ότι μπορεί να γίνουμε πολύ καλύτεροι.

Μπορεί να ακούγεται κάπως αυτό αλλά δεν κοιτάζω το αποτέλεσμα τώρα γιατί δεν πρέπει να κρύβουμε τα όποια προβλήματα που - μπορεί - να δημιουργούνται κάτω από χαλί. Θέλουμε δουλειά. το μόνο που μας καθησυχάζει μέχρι στιγμής είναι ότι είμαστε ακόμα πολύ νωρίς. Το ότι καταφέρνουμε να βρίσκουμε ευκαιρίες είναι ενθαρρυντικό. Θα δουλέψουμε πολλά κομμάτια ακόμα και μόλις ολοκληρώσουμε το ρόστερ, ώστε να αποκτήσουμε μεγαλύτερη επικοινωνία μεταξύ μας και νομίζω ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα γινόμαστε καλύτεροι. Κρατάμε τα σημερινά ως αφετηρία και συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: ΑΕΛ