Κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας μπορούσε να πάρει ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Παναιτωλικό σύμφωνα με τον Γιάννη Πετράκη, που υποστήριξε πως η ομάδα του πρέπει να έχει αξιοπρέπεια.

«Πιστεύω ότι σήμερα είχαμε δύο διαφορετικές εικόνες. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ένα από τα πιο καλά ημίχρονα σε φάση δημιουργίας και αμυντικής συμπεριφοράς. Τα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια, πολλές ευκαιρίες, είχαμε προϋποθέσεις και βγάζαμε ευκαιρίες με πολλούς τρόπους. Σε αντίθεση με αυτά, ο Παναιτωλικός μας απειλούσε μόνο από στημένα και ένα περιφερειακό σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την ίδια εικόνα, μας βγήκε άγχος, γιατί θέλαμε να κερδίσουμε. Η έλλειψη καθαρού μυαλού είχε ως αποτέλεσμα το δεύτερο ημίχρονο να μην είναι καλό ποιοτικά, αλλά σαν αποτύπωση όλης της προσπάθειας πιστεύω ότι μπορούσαμε κάτι παραπάνω από το σημερινό παιχνίδι», είπε αρχικά.

Για τον στόχο της ομάδας: «Η καθημερινότητα είναι συγκεκριμένη, κάθε μέρα προσπαθούμε για το καλύτερο, δεν τα παρατάμε ποτέ, έχουμε υποχρέωση κι εγώ και οι παίκτες το τελείωμα της σεζόν να είναι ανάλογο με την εικόνα που είχαμε όλη τη χρονιά. Πάνω απ’ όλα η αξιοπρέπεια. Το που θα φτάσουμε θα το δείξει η ίδια η πράξη».

Ένα σχόλιο για τους ρέφερι: «Εννοείται ότι πρέπει να βελτιώνονται όσο καλοί και να είναι. Όλοι μας πρέπει να εξελισσόμαστε, διαφορετικά δεν θα έχουμε πρόοδο. Δεν θα προχωρήσω στο αν αδίκησε τις δύο ομάδες, μένω στο ότι πρέπει να εξελίσσονται κι εκείνοι κάθε μέρα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»

TAGS: ΠΑΣ