Ο τεχνικός του «Αγιαξ» της Ηπείρου τόνισε πως το γρήγορο γκολ που δέχτηκαν επηρέασε περισσότερο αρνητικά την κατάσταση και απένειμε τα εύσημα για την προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και στο γεγονός πως έγιναν επικίνδυνοι στα τελευταία λεπτά, ενώ θεωρεί πως από την αρχή «στράβωσε» το ματς.

Αναλυτικά: «Η δουλειά μας σήμερα, από την αφετηρία κιόλας του παιχνιδιού, ήταν πολύ δύσκολη. Ο Ολυμπιακός άλλαξε επίπεδο για τα ελληνικά δεδομένα και είναι ένα επίπεδο πάνω απ' όλους. Σε συνδυασμό με το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε, αλλά και το 0-2 που έγινε στο 25', αυτομάτως έγινε δυσκολότερη για εμάς η προσπάθεια να αλλάξουμε κάτι στο παιχνίδι.

Να δώσω τα εύσημα στους παίκτες μου, γιατί δεν το παράτησαν το παιχνίδι. Έκαναν προσπάθεια, γίναμε επικίνδυνοι, παίξαμε επιθετικά και είναι κέρδος για την επόμενη μέρα η αντίδρασή μας. Ήρθαν καινούργια παιδιά και στην ομάδα και, από τον πάγκο, και θα μας βοηθήσουν. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στην Ευρώπη κι εμείς συνεχίζουμε για τον Ηρακλή.

Δεν έρχονται όπως τα σχεδιάζουμε πάντα τα πράγματα. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με ένα φάουλ. Όντως, δεν είχαμε μπει καλά στο ματς. Αλλιώς τα είχαμε σχεδιάσει τα πράγματα. Η ουσία, όμως, είναι ότι, δυστυχώς, χάσαμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πειθαρχική δίωξη της ΕΠΟ στην ΠΑΕ Άρης

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει πλέον βρει διαφορετικά μοτίβα και φτάνει στις νίκες»

Το νέο, κορυφαίο app της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι το μέλλον της ψηφιακής εμπειρίας των φιλάθλων!

Δεσύλλας: «Η σημασία της παρουσίας του Αλαφούζου στη σημερινή προπόνηση - Ο Ραστόντερ έχει ήδη 4 γκολ»

Άμεση επιστροφή στη δουλειά και προετοιμασία για την ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό

Στο προπονητικό του Παναθηναϊκού ο Αλαφούζος, είχε συνομιλίες με Νίστρουπ, Κοτσόλη και παίκτες

Τσανάκας: «Πάλι σοβαρός ο Ολυμπιακός, νικάει και από… συνήθεια - Είχε το θράσος που χρειάζεται ο Τουφάκης»

Κετσετζόγλου: «Βλέπω μια αυταρέσκεια στην ΑΕΚ φέτος - Θα έρθουν και άλλες… φάπες με τέτοια νοοτροπία»

Άρης: Συναγερμός για Μπρούμα – Φόβοι για θλάση, δύσκολα προλαβαίνει τον Λεβαδειακό

Μπανζά: Τρία στα τρία και γκολ με το «καλημέρα» ως βασικός στον ΠΑΟΚ

TAGS: ΠΑΣ