«Μπράβο» στους παίκτες του στον Παναιτωλικό για το μεγάλο αποτέλεσμα (2-2) που πήραν κόντρα στην ΑΕΚ, μοίρασε ο Γιάννης Πετράκης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Ο τεχνικός των Αγρινιωτών στάθηκε στο μέγεθος του αντιπάλου τους, ενώ αναφέρθηκε και στον «τελικό» που έχει το σύνολό του κόντρα στην πρώην ομάδα του, ΠΑΣ Γιάννινα, την προσεχή Πέμπτη (21/12, 15:00).

Αναλυτικά, ο Γιάννης Πετράκης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για:

-την εμφάνιση και το αποτέλεσμα: «Ένα μεγάλο ''μπράβο'' στους παίκτες μας. Πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Βρεθήκαμε στο δεκάλεπτο να χάνουμε 2-0. Αν συνυπολογίσουμε και την απουσία του κόσμου που είναι ο δωδέκατος παίκτης, όλα αυτά δημιούργησαν όχι μια ευνοϊκή συγκυρία. Αλλά δείξαμε χαρακτήρα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και καταφέραμε να γυρίσουμε την κατάσταση. Τώρα ξεχνάω αυτό το παιχνίδι, το μυαλό μου είναι ήδη στο επόμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έτσι πρέπει να κάνουν και οι παίκτες».

-τη δουλειά του: «Τα περιθώρια εξέλιξης και βελτίωσης είναι μεγάλα. Για να γίνεσαι καλύτερος και να εξελίσσεσαι πρέπει να έχεις ισορροπία σαν ομάδα. Είμαι χαρούμενος γιατί έχω παίκτες που θέλουν να γίνονται καλύτερα. Έχουμε όρεξη, δεν μας λείπει τίποτα και βήμα-βήμα στοχεύουμε να γινόμαστε καλύτεροι».

-την αλλαγή της εικόνας στο δεύτερο μέρος: «Μπορούμε να κάνουμε πράγματα. Στο πρώτο μέρος ήμασταν επιπόλαιοι στην τελική φάση. Πρέπει να πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε. Κυρίως ήταν η αλλαγή ψυχολογίας σήμερα».

-τον Χατζηθεοδωρίδη και για το τι είπε στους παίκτες του: «Όλα τα παιδιά προσπαθούν να γίνονται καλύτερα. Ο Χατζηθεοδωρίδης που δεν είχε χρόνο συμμετοχής, παίζοντας έδειξε ότι μπορεί να κάνει καλύτερα πράγματα. Είμαι χαρούμενος για όλα τα παιδιά. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Το πιο σημαντικό από όλα επειδή είμαστε ομάδα πρέπει να ενισχύσουμε το αίσθημα της οικογένειας και της ομοψυχίας. Πρέπει να καταθέσουμε την ικανότητά μας. Η ομάδα είναι πάνω από όλους. Μέσα από τη δουλειά μπορούμε να βελτιωθούμε».

-το ότι ο Παναιτωλικός μένει πίσω στο σκορ: «Θα πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό. Αλλά οι παίκτες δείχνουν μέταλλο και ότι μέσα από αυτά οι παίκτες μπορούν να πετύχουν πράγματα. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κάνεις παραγγελιά. Όλα μέσα στη ζωή είναι. Πρέπει να είμαστε ισορροπημένοι και να βελτιωνόμαστε».

-την επιστροφή του στα Γιάννενα ως αντίπαλος στο επόμενο ματς: «Τα Γιάννενα ήταν η ομάδα στην οποία βρήκα τον δρόμο μου. Έχω τα καλύτερα συναισθήματα, δέχθηκα μεγάλη αγάπη και εκτίμηση. Τώρα το μυαλό μου είναι στον Παναιτωλικό. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

-τις μεταγραφές ενόψει Ιανουαρίου: «Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Αυτά τα θέματα, από τη μεριά τη δικιά μου δεν είναι να κοινοποιώ. Αν έχουμε κάτι συγκεκριμένο, θα ανακοινωθεί από τη διοίκηση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»

Δεσύλλας: «Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μπέτις για τον Παναθηναϊκό - Περιμένουμε 5-6 αλλαγές από Μπενίτεθ»

ΑΕΚ: Στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ Novibet

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ποντένσε προπονήθηκε και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος με ΠΑΟΚ - Να έχουμε υπομονή μέσα στο παιχνίδι»

Μάρτινς: «Να μπούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε»

Πάνοπλος στο «Κλ. Βικελίδης» ο Ατρόμητος