Ο Γιάννης Πετράκης δεν μπόρεσε να κρύψει τη μεγάλη του απογοήτευση για τη βαριά εκτός έδρας ήττα του Παναιτωλικού με σκορ 6-0 από τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του ματς, ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ευθύνη για την κάκιστη αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, ζητώντας συγγνώμη από τους φίλους του συλλόγου.

Παράλληλα, εξέφρασε και τα παράπονά του για τη διαιτησία, η οποία όπως δήλωσε έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην έκβαση του ματς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήταν μια πολύ κακή ημέρα... Πήγαν όλα στραβά σήμερα. Θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στον κόσμο του Παναιτωλικού. Αναλαμβάνω την ευθύνη για όλο αυτό που έγινε. Αν και είναι το τελευταίο, έπαιξαν μεγάλο ρόλο και οι αποφάσεις του διαιτητή από το πρώτο λεπτό, οι οποίες και μας εκνευρίσανε και επηρέασαν το αποτέλεσμα. Ο Λεβαδειακός, όμως, είναι πολύ καλή ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Άλλαξε το πλάνο στη διακοπή – Χωρίς φιλικό και με το βλέμμα στον Μπάνζα

Ολυμπιακός: Τριήμερο ρεπό και αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Γκουστάβο Σα

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με πολλές απουσίες – Τα δύο φιλικά και οι παίκτες που ανεβάζουν ρυθμούς

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ήδη ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»: Αποθεώνουν τον Ντε Φράι στην Ιταλία

Τσακίρης: «Διαφήμιση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις του Μάγερ - Πιθανότερη η ενεργοποίηση Αργυρίου παρά Πιερό»