Συγχαρητήρια στους παίκτες του παρά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ έδωσε ο Γιάννης Πετράκης. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός του ΠΑΣ τόνισε πως το παιχνίδι κρίθηκε στην ποιότητα των κιτρινόμαυρων, ενώ δήλωσε αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά:

«Πραγματικά πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου, γιατί έκαναν σπουδαία προσπάθεια απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή, οργανωμένη και ποιοτική ομάδα. Τα συγχαρητήρια τα δίνω, γιατί πιστεύω ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλο το ματς και προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Μέσα από αυτή την προσπάθεια η εικόνα μας ήταν πολύ καλή κατά διαστήματα, αν και δεν υπήρξαν σπουδαίες ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές. Το ματς κρίθηκε στην πολλή ποιότητα της ΑΕΚ και ειδικά στην επίθεση. Το παιχνίδι αυτό αν ήμασταν λίγο τυχεροί, γιατί θες και τύχη κόντρα στην ΑΕΚ, ήταν καλό για εμάς και κρατάμε την προσπάθεια μας».

Για το πού κρίθηκε το ματς: «Δεχθήκαμε νωρίς γκολ αλλά ως ομάδα αντιδράσαμε καλά. Σίγουρα το 2-1 γρήγορα μετά το 1-1 έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο. Κάναμε προσπάθεια ακόμη και με 10 παίκτες, έγινε και το 3-1 στο 89' αλλά δεν στέκομαι πολύ σε αυτό».

Για το αν θα έρθουν και τα αποτελέσματα μετά τις καλές εμφανίσεις: «Πιστεύουμε στη δουλειά μας και στην αξία των παικτών. Ο καθένας στο τέλος παίρνει αυτό που δικαιούται. Αυτό θέλουμε εμείς, να δικαιούμαστε κάτι καλό. Στο τέλος πάντα υπάρχει ισορροπία».

Για το αν θα υπάρξουν μεταγραφές: «Είναι δυνατόν να μην θέλουμε; Σήμερα ήρθαμε με τρία παιδιά που δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω. Έχουμε μικρό ρόστερ και σίγουρα χρειαζόμαστε ενίσχυση, προσπαθούμε για το καλύτερο προς αυτή την κατεύθυνση».

Για το αν σημαίνει κάτι ο αποκλεισμός του Μπέριου: «Οχι, δεν σημαίνει τίποτα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κάνει σούπερ γιορτές, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία νίκη στο Champions League και μετά άρχισε τις γκέλες στο πρωτάθλημα…»

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ζίβκοβιτς: «Με πάθος και ενέργεια για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Καραπαπάς κατά διαιτησίας: «Μπερδέψατε την καλή μας πρόθεση με κάτι άλλο»

TAGS: ΠΑΣ