Αν έλειπε το «Σεβίλλη» απ’ τον τίτλο, θα ‘σουν σίγουρος ότι το περιστατικό έγινε στην Ελλάδα. Να όμως που αποδεικνύεται (ξανά) ότι ανεγκέφαλοι υπάρχουν παντού.

Εν αναμονή λοιπόν της μεγάλης αποψινής ρεβάνς της Βαλένθια με τη Σεβίλλη για τα ημιτελικά του Europa League, η αποστολή των φιλοξενούμενων πήρε ήδη ένα… μήνυμα της ατμόσφαιρας που θα συναντήσει το βράδυ στο «Μεστάγια».

Κι αυτό διότι το πούλμαν της ομάδας που ήταν παρκαρισμένο έξω απ’ το ξενοδοχείο της αποστολής λιθοβολήθηκε από αγνώστους, με αποτέλεσμα να σπάσουν κάποια τζάμια.

Οι υλικές ζημιές ωστόσο είναι το λιγότερο, καθώς το περιστατικό θεωρείται ενδεικτικό του φορτισμένου κλίματος στο οποίο θα γίνει το βραδινό ματς.

Και εντείνει την ανησυχία για τυχόν επεισόδια, δεδομένου ότι στις εξέδρες θα βρίσκονται και περίπου 6.000 οπαδοί της Σεβίλλης, που μετακινήθηκαν με 32 λεωφορεία και 2 τρένα στη Βαλένθια.



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα εισιτήρια του ΟΦΗ για τη ρεβάνς με την ΤΣΣΚΑ

Έτσι «έφτιαξαν» τον ΟΦΗ πριν την ΤΣΣΚΑ οι Κόντης και Ανδρούτσος: «Αποφασιστικότητα, καρδιά - Αυτή είναι η βραδιά μας»!

Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας ανέβαλε το παιχνίδι της για το πρωτάθλημα πριν από τη ρεβάνς με τον ΟΦΗ

Σουργιάς: «Όλα λειτούργησαν στον μέγιστο βαθμό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ - Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ να εκτοξευθεί»

Μπούσης: «Περήφανος για την ομάδα, η δουλειά δεν τελείωσε»

Αθανασίου: «Είχαμε θέληση και τα δώσαμε όλα»

Ανδρούτσος: «Τεράστια βραδιά και μεγάλη νίκη - Έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά πρέπει να μείνουμε ταπεινοί»

Κόντης: «Το 3-0 καμία φορά σε εφησυχάζει και δεν χωράει στο δικό μου μυαλό, ούτε στων παικτών μας»

Με το ενάμισι πόδι στη League Phase του Europa League, Μπενφίκα & Ερυθρός Αστέρας - Σκόραρε ξανά ο Παυλίδης

Προπονητής ΤΣΣΚΑ Σόφιας: «Όλα πήγαν λάθος για εμάς, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βελτιωθούμε»