Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Παναθηναϊκού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης, ο οποίος αρχικά μίλησε για την αναβολή στην αναμέτρηση των «πράσινων» με τον Προμηθέα Πάτρας, τονίζοντας πως το συγκεκριμένο παιχνίδι θα βοηθούσε την ομάδα του Ράντονιτς να βρει ρυθμό και τα πατήματά της.

Επιπλέον, ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός φανέρωσε τις πολλές αδυναμίες του στο πρώτο ημίχρονο με την Παρτίζαν, μπαίνοντας απροετοίμαστος και αδιάβαστος, ενώ στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης έσφιξε την άμυνά του και έπαιξε πιο ορθολογικά στην επίθεση, επιστρέφοντας στη διεκδίκηση της νίκης.

Τέλος, σχολίασε τις διαιτητικές αποφάσεις για τις οποίες διαμαρτύρονται οι δύο ελληνικές ομάδες και την χρησιμότητα του challenge που μπορούν να κάνουν οι προπονητές κατά τη διάρκεια των αγώνων στην Ευρωλίγκα, χαρακτήρισε must win το ερχόμενο παιχνίδι με την Μπασκόνια, ενώ πρόσθεσε πως ο Άντριους βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης της επόμενης ομάδας του, αφού δεν υπολογίζεται από τον Ράντονιτς.

Ακούστε όλα όσα ανέφερε ο Γιώργος Πετρίδης:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Μπράουν

Πετρίδης: «Από την πρώτη μέρα φάνηκε τι πρεσβεύει ο Ομπραντοβιτς και τι σημαίνει για τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Νιλικίνα

Το συλλεκτικό μπλουζάκι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Φαλ: «Σας ευχαριστώ για όλα, ένιωσα από την αρχή σαν στο σπίτι μου»

Γιαννακόπουλος: «Το '24 ευρωπαϊκό, το '25 γήπεδο στολίδι, το '26 επιστροφή βασιλιά - Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

«Πλήρωσε» το στοίχημα ο Φουρνιέ και έβαψε κόκκινο το μούσι του!

Μένει Παρτίζαν και δεν ακολουθεί τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό ο Μάτοβιτς

«Η ιστορία συνεχίζεται»: Η φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου

Η έκπληξη των οπαδών στον Γιαννακόπουλο - Του τραγούδησαν για τα γενέθλιά του