Ο Γιώργος Πετρίδης στάθηκε στις αντοχές του Παναθηναϊκού για ν’ αποδειχθεί ξανά… εφτάψυχος στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Εφές.

Έκανε λόγο για ένα περίεργο παιχνίδι, για βραχυκύκλωμα των παικτών του Αταμάν όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην ανάπαυλα, αλλά όλα διορθώθηκαν στο δεύτερο μέρος με τη σφιχτή άμυνα και τον… Superman, Spiderman και Batman μαζί, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

«Κόντρα σε Θεούς και δαίμονες, με αρκετά φαλτσοσφυρίγματα από Ντιφαλά και Μπελόσεβιτς…» συμπλήρωσε ο ρεπόρτερ των «πράσινων».

Δείτε το βίντεο:

@sporfm946 Tο σχόλιο του Γιώργου Πετρίδη από το ΟΑΚΑ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Αναντολού Εφές για το 1-0 στη σειρά των playoffs της Ευρωλίγκας. #sporfm #panathinaikosbc #euroleague #efes ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μένει στην Euroleague η Ρεάλ Μαδρίτης

Στην Ντουμπάι BC ο δήμιος της ΑΕΚ, Λουκόσιους

Χάποελ Ιερουσαλήμ: Συμφώνησε με Σάσα Ομπράντοβιτς και ζητά διετές συμβόλαιο από Ευρωλίγκα

«Ο άνθρωπος πίσω από τον Ολυμπιακό, τότε και τώρα»: Η αναδρομή της Euroleague στις δύο κούπες του Μπαρτζώκα

Το φοβερό μήνυμα του Μιλουτίνοφ για την Ευρωλίγκα: «Η νίκη της φωνής μέσα μου που αρνήθηκε να σταματήσει όταν πονούσε»

«Την προηγούμενη Κυριακή γράφτηκε ιστορία»: Τα πλάνα της Εuroleague από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Τelekom Center!

Γουόκαπ: «Το βράδυ της Ευρωλίγκας κατάλαβα ότι ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής»

Φενέρμπαχτσε: «Σαν να υπήρχε προδιάθεση για να δοθεί στον Ολυμπιακό η Euroleague»

Το συγκινητικό βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάκτηση της Euroleague: «Κάπου σε μια παλιά κασέτα…»

Μπουργκ εκτός Euroleague: Τι σημαίνει για τη λίγκα και ποιοι… καραδοκούν!