Στο «διάβασμα» του αγώνα από πλευράς Παναθηναϊκού AKTOR και την αποτελεσματική αντιμετώπιση της Βαλένθια στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Η άμυνα ήταν αυτή που έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Παναθηναϊκό. Έχει αγγίξει το τέλειο, με τις αλλαγές με τα επιλεκτικά hedge out, ενώ έκοψε τις γωνίες πάσας που έχει η Βαλένθια. Αν εξαιρέσουμε κάποια χαμένα επιθετικά ριμπάουντ, γενικά ήταν τρομερός αμυντικά. Πολύ διαβασμένος, απόλυτα προετοιμασμένος. Ο ρυθμός και οι εντάσεις ήταν στο κόκκινο, εντελώς εξοντωτικό το ματς. Επιθετικά του έλειψε κάτι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, που είχε νεκρά διαστήματα και δε τον άφησε να φτάσει στη νίκη με πιο εύκολο τρόπο. Θα ήταν άδικο για τον Παναθηναϊκό να έχανε αυτό το παιχνίδι. Όταν η μπάλα έκαιγε, ακόμα και στο κακό βράδυ του Παναθηναϊκού, υπήρξαν παίκτες που πήραν την μπάλα. Αντιθέτως, η Βαλένθια δεν έχει τέτοιες προσωπικότητες», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Αταμάν έκανε φοβερό κοουτσάρισμα, ξεχώρισε τον Ναν ως κορυφαίο και στάθηκε τόσο στον Σορτς όσο και στον Λεσόρ, ενώ έδωσε credits και στον Γκριγκόνις.

Ο Πετρίδης σημείωσε βέβαια ότι ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR καλείται να ανακτήσει την ενέργειά του και δεν απέκλεισε να πάει ο Αταμάν σε πιο εκτεταμένο rotation αύριο.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube