Τα επόμενα βήματα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, με αφορμή την πρόσφατη αποχώρηση του Ιωάννη Παπαπέτρου κι όχι μόνο, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Περιμένουμε να δούμε τις επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού που θα είναι ο αντικαταστάτης του Παπαπέτρου στη θέση 3, πιθανότατα ο Γιώργος Καλαϊτζάκης για να καλύψει το κενό και στους Έλληνες και ένας ακόμα παίκτης για αναπληρωματικός του Παπαγιάννη. Για την ώρα ξεδιαλύνουν τη λίστα τους στον Παναθηναϊκό, για παράδειγμα η υπόθεση του Γκριγκόνις ήταν μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Προέχει να ανακοινωθεί ο Άντριους και μετά θα δούμε ποιες είναι οι προτεραιότητες. Έχει κλείσει τα περισσότερα ανοιχτά μέτωπα που είχε», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο επιστροφής του Χεζόνια, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι πρόκειται μεν για μια ιδιαίτερη περίπτωση, αλλά υπάρχει συμφωνία του με τη Ρεάλ και απλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Παράλληλα, ο Πετρίδης επισήμανε ότι περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο Σέρβος κόουτς που θα πλαισιώσει τον Ντέγιαν Ράντονιτς στον πάγκο του Παναθηναικού, όπου θα διατηρηθούν οι Γιώργος Βόβορας και Θανάσης Γιαπλές.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube